Ziraat Bankası Banka Hesabı Açma

03:09
ziraat bankası banka hesabı açma

Ziraat Bankası Banka Hesabı Nasıl Açılır? 2018

Ziraat Bankası'ndan vadesiz mevduat hesabı nasıl açılır?
Herkes gibi bizlerde birikimlerimizi güvenli bir şekilde muhafaza edecek vadesiz mevduat hesabı açmak istiyoruz. Bu yazımızda en çok tercih edilen bankalardan Ziraat Bankasından banka hesabı açmayı anlatacağız.


Ziraat Bankası Hesap Açma Nasıl Yapılır?

Ziraat Bankası banka hesabı açmak için iki seçeneğiniz bulunuyor. Bunlardan biri en yakın banka şubesine giderek başvurmanızdır. Sadece kimliğinizle şubeye giderek bireysel müşteri temsilcisiyle görüşerek vadeli veya vadesiz hesap açabilirsiniz. Hesap açtıktan sonra hesabınızla EFT, havale ve ödemeler gibi pek çok bankacılık işlemini hesabınız üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

İnternetten Ziraat Bankası Hesap Açma Nasıl Yapılır?

Ziraat Bankası hesap açma işlemi için ikinci seçeneğiniz ise online işlemdir. İnternet üzerinden bankanın kendi resmi web sitesi www.ziraatbank.com.tr url adresine girerek “internet şubesi” alt bölümüne tıklayarak ve “hesap açma” bölümüne gidin. Açılan sayfada istenen bilgileri girdiğinizde hesap açma işleminiz onay için bankaya ulaşacaktır. Banka onayından sonra hesap kartınız adresinize gelecektir.


Ziraat Bankasında hesap açmak için yaş sınırı?

Ziraat Bankasından hesap açmak için her bankada olduğu gibi 18 yaşından büyük olmayı bekliyor. 18 yaşından küçük olmayanlar velisi ile birlikte hesap açabilir. Bu konuyu detaylı yazdık. Yazımızı okuyabilirsiniz.

18 Yaşını Doldurmadan Banka Hesabı Nasıl Alınır?


Açtığım hesapla internet bankacılığı kullanılabilir mi?

Açacağınız banka hesabıyla İnternet bankacılığı hizmetinden faydalanabilirsiniz. Şubeden hesap açılışı sırasında, internet bankacılığı ve telefon bankacılığı açılışları da yaptırılabilirsiniz. Eğer hesabı çıkartıysanız ve İnternet bankacılığını kullanmak istemezseniz telefonla bankayı arayarak kapatabilirsiniz.
Hesap açma işlemleri hakkında aklınıza takılan soruların cevabını bankaya gitmeden Ziraat Bankası telefon bankacılığı hizmetinden faydalanarak cevaplandırabilirsiniz.


' yorum yapınız 3 Cevap "Ziraat Bankası Banka Hesabı Açma"

Unknown dedi ki...

Internet nasil banka hesabini acibilirim

Banka Bilgi dedi ki...

Ziraat bankası internet şubesi üzerinden, ziraat mobil uygulamasından veya Ziraat bankası telefon şubesinden hesap açabilirsiniz.

Unknown dedi ki...

Dediginjz yerden denedigimiz zaman hata veriyor

Yorum Gönder

Bu blogta yorum yapan kullanıcıların yorumlarından sitemiz sorumlu değildir. Lütfen yorumlarda Telefon ve iletişim bilgisi vermeyelim.