Yüksek Miktarda Kolay Kredi Çekmenin Püf Noktaları

00:14

Yüksek Miktarda İhtiyaç Kredisi Nasıl Çekilir?

yüksek miktarda kolay kredi çekme
Bankalardan yüksek miktarda kolayca kredi almak istiyorsunuz ancak size verdikleri limit düşük ise,  bir takım püf noktaları uygulayarak nasıl daha fazla kredi çekebileceğinizin püf noktalarını göstereceğiz. Bankalardan kredi çekerken baktıkları belli başlı kriterler vardır. Bunlar aylık belgeleyebileceğiniz net geliriniz, kredi notunuz, kredi miktarınız, daha önce kredi çekip kullanmanız veya kullanmamanız gibi kriterlerdir.

Bunların yanında aşağıda yazdığımız püf noktaları sayesinde daha fazla limitli krediyi kolayca alabilme imkanı sağlayabilirsiniz. Fakat bu yazdıklarımız kredi notunuzu ilk yazdığımız kriterlerden daha az etkilemektedir.

Kredi notunuz düşük ise şubeleri kullanın

Bankalar müşterileri kredi puanlarına baktığı ortak bit bilgi havuzuna sahiptir (bkz: Findex), kredi puanınız yüksek değilse SMS ile başvuru yapmanızı önermiyorum çünkü SMS ile kredi başvurusunda kredi puanınız büyük bir önem arz ediyor. Kredi puanınız düşük olduğundan başvuruya red yanıtını alacağınızdan kredi puanına düşürücü bir etki yaratıyor.

Maaş üzerinden sigortanızın yatmasına dikkat ediniz




İş yerinizde aldığınız maaş üzerinden sigortanızın yatmasına dikkat ediniz. Bazı işverenler ücretin belli bir kısmını elden verip sigorta primlerini aldığınız maaşlar üzerinden bankaya yatırabiliyor (ülkemizde ne yazık ki bu durum yasak olmasına rağmen böyledir). Eğer ki bankaya maaşınız aldığınız ücretten değil asgari ücretten yatırılıyorsa yüksek meblağ(Ev ve araba vb) için kredi almak zor olabilir. Eğer ki asgari ücretten fazla bir maaş alıyorsanız is yerinden alacağınız maaş bordronuzu bankaya kredi alırken ibraz edebilirsiniz.

Ufak meblağda ihtiyaç kredileri çekin

Eğer daha önceden hiç kredi almamışsanız ufak ihtiyaç kredileri çekebilir, krediyi ödeme gününden 2-3 gün önceden bankaya yatırarak kredi notunuzu yükseltebilir, kredi çekebilecek bir altyapı hazırlayabilirsiniz.

Faturalarınıza otomatik ödeme talimatı verin

Faturalara otomatik ödeme talimatları vererek kredi puanınızın bir nebze artmasını sağlayabilirsiniz.

Bankalara teminat gösterin

Üzerinizde küçük bir yer dahi olsa bir tapu olması her zaman kredi çekebilmeniz için avantajdır. Bankaya kredi çekerken teminat gösterebileceğiniz bir mal varlığınız varsa teminatlarınızın değerinin yaklaşık yarısına yakını kadar banklardan kredi çekme şansınız olabilir. Tabi ki bu durum kredi sicilinizin temiz olması şartıyla, bankalar tarafından takip altına girmişseniz bu durum yüksek ihtimal olmayacaktır.

Şubelere giderek bilgi alınız

Kulaktan dolma bilgilerle hareket etmeyin en mantıklısı kredi çekeceğiniz bankanın şubesine giderek birebir danışmaktır.

Anlaşmalı yerlerden kredi çekin

Son olarak konut veya araç için kredi çekecekseniz bankalarla anlaşmalı yerlerden konut veya araç almanız olacaktır. Örneğin Koç grubuna ait Ford marka bir araç almak ederseniz Koç grubuna ait Yapı Kredi bankasından faizsiz kredi alabilirsiniz. Bu sayede faizsiz kredi veya düşük faizli kredi çekip taksit taksit ödeyebilirsiniz.

"Yüksek Miktarda Kolay Kredi Çekmenin Püf Noktaları"' yorum yapınız

Yorum Gönder

Bu blogta yorum yapan kullanıcıların yorumlarından sitemiz sorumlu değildir. Lütfen yorumlarda Telefon ve iletişim bilgisi vermeyelim.