Kart Aidatı Olmayan Kredi Kartları - Aidatsız Kart

12:32

Aidatı Almayan Bankalar

aidatı olmayan kredi kartları Aidatı olmayan kredi kartları konusunda, kesinlikle ihtiyaçlar dahilinde düzenlenen çalışma sistemleri büyük önem arz ediyor. Yani bu şu demek, bankalar online çalışmaya başladığından beri birbirleri ile bir rekabet halindeler ve bu da kıyasıya bir mücadeleyi doğuran önemli bir unsur. Yani aidat, kredi kartları için büyük bir önem taşıyor hala.

Bundan 3, 5 sene önce çıkarılan bir torba yasa ile, bankalardan hesap ücreti tamamen kaldırılmıştı. Yani bir banka kartı aidatı yok ortada. Ama kredi kartı hizmeti bankaların kendi insiyafitinde sunulan bir hizmet olduğu için, aidat konusunda hala bankalar kendi kararlarını veriyor burada. Bu da kart aidatı oluşturuyor haliyle. Peki ama nedir bu aidatlar ve hangi banka almıyor? Aslında özünde her banka alıyor bu aidatı. Sadece sizinle tatlı pazarlıklar yapıyor almamak için. Mesela;


  • İş bankası,
  • Garanti bankası
  • Ziraat bankası
  • Akbank,
  • Yapı kredi bankası
  • Deniz banka

Bu bankalar, genellikle otomatik ödeme talimatı karşılığında kredi kartı aidatı almayacaklarına dair bilgi veriyor müşterilerine. Yani bankanın içerisinde işlem yaparsanız, kredi kartları için bu tarz düzenli talimatlar verirseniz sizden de ödeme alınmayacaktır. Ama bunun dışında ben hiç bilgi vermeyeyim, talimat da vermeyeyim ama adiatı olmayan kredi kartlarına ulaşayım derseniz, o zaman size dijital bankacılık ile hizmet veren bankaları öneriyoruz. Bu bankalar nedir? Hemen bakalım.

  1. Aktif bank,
  2. Finansbank Enpara
  3. Akbank Neo
  4. KuveytTürk SeninBankan
  5. TEB CepteTeb

Ve diğer bankaların dijital bankacılık departmanlarına sahip çalışmaları çıkıyor karşımıza. Bu da haliyle kullanım konusunda büyük bir farklılık yaratıyor.

"Kart Aidatı Olmayan Kredi Kartları - Aidatsız Kart"' yorum yapınız

Yorum Gönder

Bu blogta yorum yapan kullanıcıların yorumlarından sitemiz sorumlu değildir. Lütfen yorumlarda Telefon ve iletişim bilgisi vermeyelim.