Enpara.com Kredi Kartı Başvurusu - Aidatsız Kredi Kartı

Aidat Almayan Kredi Kartı Enpara Kart

Enpara.com Aidatsız Kredi KartEnpara'nın yeni çıkarmış olduğu kredi kartını çoğu kart aidatı ödemeyen kredi kullanıcıları beklemekteydi. Enpara'nın yeni çıkarttığı kredi kartı gelir gelmez bir çok avantajla geldi.
Ömür boyu aidat almamayı taahhüt eden banka, 2 yıl boyunca düzenli kullanıma yıllık 100 TL olmak üzere en az 2 yıl kart aidatı ödüyor. Enpara Kredi kartını QNB Finansbank'ın anlaşmalı olduğu bütün üye firma ve işyerlerinde kullanabilirsiniz.

Enpara Kredi Karta Nasıl Başvurulur?

Enpara kredi kartını almak için öncelikle Enpara.com müşterisi olmalısınız. Enpara şuanlık kredi kartını sadece mevcut müşterilere sunuyor. Eğer Enpara müşterisiyseniz ve Enpara.com Kredi Kartı almak istiyorsanız Enpara internet veya cep şubesinden kredi kartı başvurusunda bulunmanız ve başvurunuzun olumlu olarak değerlendirilmesi gerekir.

Enpara Aidat Veren Kredi Kartı Kampanyası Şartları

Enpara kredi kartı aidat almadığı gibi yıllık olarak aidatlarınızı geri veriyor. Yıllık olarak aidat almak için bazı şartları karşılamanız gerekiyor.
Kampanya şartları:
- Enpara.com müşterisi olmanız, 
- 31 Aralık 2018’e kadar bir Enpara.com Kredi Kartı’na sahip olmanız, 
- Enpara.com Kredi Kartı’nızı teslim aldıktan sonra her yıl en az 6 ekstrenizde 10 TL ve üzeri en az 10 adet işlemin yer alması yeterli. 
Kampanya dahilinde verilecek olan yıllık kart aidatınız, Enpara.com Vadesiz TL hesabınıza yatırılır.

Enpara Kredi Kart Limiti Ne Kadar?

Enpara.com Kredi Kartı başvuruları için QNB Finansbank kredi politikaları ve ilgili yasal düzenlemeler çerçevesinde değerlendilmeye alınmaktadır. Yapılan bu değerlendirmede normal kredi kartı başvurularında olduğu gibi aylık net geliriniz ve kullanmış olduğunuz kredi kartlarının ödemelerin düzenli yapılması incelenecek ve kredi limitiniz buna göre belirlenecektir.

Enpara.com Kredi Kartını Öğrenciler Alabilir mi?

Enpara kredi kartı öğrenci başvurusna açık bir kredi kartıdır. Öğrenci olup kredi kartı başvurusu yapacak öğrencilerin kimlik kartının görüntüsünü başvuru formuna eklemesi isteniyor.

Enpara Kredi Kartıyla Neler Yapabilirim?

Enpara kredi kartınızla diğer kredi kartlarınızla yaptığınız işlemlerin yanında Motorlu Taşıtlar Vergisi(MTV), cep telefonuna TL yükleme ve fatura ödemelerinizi ücretsiz olarak gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca faturalara otomatik ödeme talimatıda verebilirsiniz.

"Enpara.com Kredi Kartı Başvurusu - Aidatsız Kredi Kartı"' yorum yapınız

Yorum Gönder

Bu blogta yorum yapan kullanıcıların yorumlarından sitemiz sorumlu değildir. Lütfen yorumlarda Telefon ve iletişim bilgisi vermeyelim.