Ev Hanımlarına ve Kadın Girişimcilerimize Kredi Veren Bankalar

11:27

Çalışmayan Ev Hanımlarına ve Kadın Girişimcilerimize Kredi

Ev hanımlarına kredi veren bankalarBankalara belli bir aylık net gelir beyan edemeyen fakat düzenli olarak gelire sahip olan ev hanımlarının nasıl bankalardan kredi çekebileceğiyle ilgili konuları ele aldık. Çalışmayan ev kadınlarına ihtiyaç kredisi ile ilgili olarak ev kadınlarının çalışması, bir takım iş girişimlerinde bulunması gibi ekonomiye katkı sağlayabilecek hamleler ile iş gücü istihdamının artması isteniyor. Bu durumda hem devletimiz hem de bankalarımızın fırsatları mevcut gelin bunlara beraber bakalım.


Kadın Girişimcilere Kredi Veren Bankalar

Kadın girişimciler yeni bir iş kurmak, ticaretle uğraşmak, evde ek iş yapmak veya herhangi bir iş için finansman desteğine ihtiyaç duymaktadır. Bu finansman desteğini bankalardaki tüketici kredileriyle sağlamaya çalışan girişimci kadınlarımız TEB Kadın Girişimci Kredisi, INGBank bayanlara özel kredi desteği, Garanti bankası ev hanımları için bireysel ihtiyaç kredileri, Denizbank bayanlara özel kredi ve Halkbank’ın ev hanımlarına İlk Adım Kredisi ile sağlama şansları bulunmaktadır.

Çalışmayan Ev Hanımlarına İhtiyaç Kredisi

Eğer aylık belgelenen bir net gelire sahip değilsiniz fakat düzenli olarak kira, yardım vb. aylık bir düzenli gelire sahipsiniz ve kredi çekmek istiyorsanız. Bu durumda bankalardan kredi almak için yapabileceklerinizi anlatayım. Öncelikle hangi bankadan kredi çekmek istiyorsanız o bankadan Vadesiz Türk Lirası Mevduat hesabı açmalısınız.
Bankadan açtırdığınız hesap üzerinden kendi evinizin su, elektrik veya telefona faturasına benzer giderlerinizin açtığınız banka hesap kartınız üzerinden otomatik ödeme talimatı veriniz.  Belli bir süreden geçtikten sonra bankada yapılan düzenli parasal işlemlerden dolayı çalıştığınız banka sizi kredi kampanyasına dahil edecektir. Banka hesabınıza ne kadar fazla para girdisi ve çıktısı olursa ev kadınlarına iş kredisi veren bankalar sizlere o oranda kredi kullandıracaklardır. Tabi ki bu durum uzun zaman alacaktır. Bunun yerine diğer yöntemi test edebilirsiniz.

Mallarınızı İpotek ile Krediye Başvuru

Yukarıda anlatılan yöntem zaman alan bir süreçtir bankadan daha hızlı ve daha fazla kredi çekmek istiyorsanız. Üzerinize kayıtlı ev, arsa, araç ve tarla gibi taşınmazlarınızı ipotek ettirerek bankalara başvuruda bulunabilirsiniz. Bu durumda daha hızlı ve malınızın kıymetine göre daha fazla kredi çekebilme imkanına sahipsiniz.
Yazımızda çalışmayan ev hanımlarına ve kadın girişimcilere kredi veren bankaları anlattık, anlattığımız bilgiler araştırmalarımız sonucunda yazılmış olup doğruluğunu kredi çekeceğiniz banka şubelerine giderek kredi soruları sorabilirsiniz. Ayrıca çalışmayan ev hanımlarına kredi sorularıyla ilgili merak ettiklerinizi yorum bölümüyle de sorabilirsiniz.

"Ev Hanımlarına ve Kadın Girişimcilerimize Kredi Veren Bankalar"' yorum yapınız

Yorum Gönder

Bu blogta yorum yapan kullanıcıların yorumlarından sitemiz sorumlu değildir. Lütfen yorumlarda Telefon ve iletişim bilgisi vermeyelim.