İhtiyaç Kredisi Devam Ederken Yeni Kredi Çekilebilir Mi?

00:18

Kredi Devam Ederken Yeni Kredi Çekilebilir Mi?Kredi Öderken Tekrar İkinci Bir Kredi Çekebilir Miyiz?

İhtiyaç kredisi devam ederken yeni kredinin çekilmesi durumu, birbirinden farklı onlarca seçeneği ön plana çıkarıyor. Pek çok kişi kredi ihtiyacını sürekli bildiriyor ve bizler için de ön plana çıkarılan seçenekler yaratabiliyor. Bu yüzden şunu söyleyelim ki, kredi ne kadar çektiğiniz ile değil, ne kadar ödeme yaptığınız ile ilgilidir. Yani şayet 10.000 TL kredi çektiniz ve yıllarca ödemek istediniz. Bu da aylık çok düşük miktarlarda size kredi ödemesi sağladı. İşte banka buna bakıyor. Yani kolay ödeyebiliyor mu? Ödeme konusunda ekstra bir seçeneğe ulaşabiliyor musunuz? Bu detaylar önemli banka için. Mesela şöyle düşünün.


  • Aylık geliriniz ne kadar?
  • Ne kadar bir ödeme yapabiliyorsunuz bankaya?
  • Ödemelerde sorununuz var mı?
  • Kredi kartı kullanıyor musunuz?
  • Kullanıyor iseniz limitinizin yüzde kaçını kullanıyorsunuz?
  • Kullanılmayan limit, bankalar için her zaman bir artı değeri taşıyor. Çünkü her an kullanma ihtimali var ve düzenli ödenen borçlar bankalar için de gayet pozitif puan. 

Kredinin üstüne kredi çekilir mi?

Bu seçenekler dahilinde düşünürseniz, kredi devam ederken yeni kredi çekebilirsiniz. Ama aynı banka mı olur, farklı banka mı olur orası belli olmuyor. Çünkü sürekli farklılıklar üzerinden ilerliyor konu ve bu sayede çok daha rahat çok daha kolay bir inceleme üzerinden çalışmalar yürütülüyor. Sistemli bir yenilik, güncel bir seçenek ve kolay geri ödenebilir bir kredi limiti ile kesinlikle yeni bir kredi başvurusu yapabilirsiniz değerli arkadaşlar.

"İhtiyaç Kredisi Devam Ederken Yeni Kredi Çekilebilir Mi?"' yorum yapınız

Yorum Gönder

Bu blogta yorum yapan kullanıcıların yorumlarından sitemiz sorumlu değildir. Lütfen yorumlarda Telefon ve iletişim bilgisi vermeyelim.