Eğitim ve Özel Okul Kredisi Veren Bankalar

09:05

En Uygun Eğitim ve Özel Okul Kredileri

En Uygun Eğitim ve Özel Okul Kredisi Veren BankalarÜlkemizin eğitim piyasasında bir anda özel okullar arttı. Rekabetinde artmasıyla beraber eğitimde olan kalitede birden değişiverdi. Sizde çocuğunuzu özel okulda okutmak istiyorsanız eğer okul masraflarını nasıl karşılayacağınızı düşünüyor olmalısınız. Okul masraflarını kısmak yerine çocuğunuzun eğitimi aksamasın istiyorsanız eğer kredi veren bankalara bir göz atmanızı tavsiye ederiz.

Bankaların ihtiyaç kredileri alanında sizlere sunulan eğitim kredileri ile her türlü eğitim masrafınızı karşılayabilirsiniz. Önümüzde ki eğitim öğretim dönemi için bile şimdiden bankalar tarafından bir rekabet başladı. Yeni eğitim dönemine daha çok olmasından dolayı şuanda bankaların kredi faiz oranları, düşüşte olan faizler açısından eğitim kredisi başvurusu yapmak için çok uygun bir zamandayız.
Özel okul ve özel üniversite ücretleri yüksek olduğu için sizde bankaların ihtiyaç kredisi alanında yer alan eğitim kredisinden yararlanabilirsiniz. En uygun eğitim kredisi hangi banka tarafından veriliyor? Bu ve bunun gibi sorularınıza bu yazımızda yanıt bulacağız. Bankaları sırasıyla inceleyerek sizler için en uygun eğitim kredisi faiz oranları ve taksit miktarı ile sizlere aktaracağız.

İş Bankası Eğitim Kredisi

İş Bankası eğitim kredisi alanında kendisini diğer bankalardan sıyırmış öncü bir bankadır. Bankanın eğitime verdiği ekstra önem nedeniyle en uygun faiz oranları ile sizlere çok ideal bir hizmet sunacak olan İş Bankası eğitim kredisinde ister öğrenci kayıt belgesini isterseniz de okul ücretini belgeleyecek bir şekilde gösterirseniz eğer okul hesabına ve ya fatura karşılığında nakit olarak elden alabilirsiniz. Eğitim kredisinde herhangi bir sınırlandırma bulunmadığı için ihtiyacınıza kadar kredi çekebilirsiniz.

İş Bankası Eğitim Kredisi Başvurusu  İçin Gerekli Belgeler

•   Başvuru Formu
•   Nüfus cüzdanı veya ehliyetinizin aslı ve fotokopisi
•   Aylık gelir durumunuzu gösterir belge
•   Ödenen eğitim bedeli faturası aslı, öğrenci kayıt belgesi, okul ücretini gösterir belge

Yapı Kredi Bankası Eğitim Kredisi

Yapı Kredi Bankası tarafından verilen eğitim kredisi sayesinde hem yurt içinde ki hem de yurt dışındaki eğitim masraflarınızı kolay bir şekilde karşılayabilirsiniz. Eğitim kredisinde sınırlandırma koyan Yapı Kredi Bankası 50,000 TL’ye kadar eğitim kredisi imkanı sağlıyor. 48 aya kadar vade sunan Yapı Kredi Bankası, isterseniz dosya masrafsız isterseniz de düşük faiz oranlı öğrenim kredisi kullanabilirsiniz.

Yapı Kredi Eğitim Kredisi Başvurusu  İçin Gerekli Belgeler

• Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
• Gelir Belgesi ( Son 2 aya ait maaş bodrosu, Meslek sahipleri için vergi levha fotokopisi, Emekliler için maaş cüzdan fotokopisi)
• Bankadaki adresi güncel olmayanlar için ev için olan bir faturanın aslı veya ikametgah
• Yurtİçi Eğitim İçin; Öğrenci kayıt belgesi fotokopisi, eğitim ücretini gösterir belge
• YurtDışı Eğitim İçin; Öğrenci kayıt belgesi fotokopisi, eğitim ücretini gösterir belge ve öğrenci vizesi

Ziraat Bankası Eğitim Kredisi

Her türlü kurs, okul, üniversite ve dersane gibi eğitim ihtiyaçlarınızı Ziraat Bankası eğitim kredisi ile karşılayabilirsiniz. 36 aya varan vade seçenekleriyle sizin için uygun eğitim kredisidir.

Ziraat Eğitim Kredisi İçin Gerekli Belgeler

• Kredi Başvuru formu,
• Ehliyet, Kimlik veya Pasaportun aslı ve fotokopisi,
• Eğitime ilişkin belegeler ve faturalar,
• Krediye başvuracak kişinin aylık gelirini gösteren belge

Denizbank Eğitim Kredisi 

Denizbank eğitim kredilerine başvurarak özel okul masrafınızı, üniversite, dershane ve özel kurs ücreti için kredi çekebilirsiniz.  Denizbank eğitim kredilerine sağladığı 60 aya varan vade seçenekli krediler ve uygun faiz oranlarıyla eğitim kredisi vermektedir.

Denizbank Eğitim Kredisi İçin Gerekli Belgeler

• Nüfus cüzdanı fotokopisi ve aslı,
• Gelir belgesi
• Yerleşim Belgesi(İkametgah) ve oturduğunuz eve ait fatura
• Öğrencinin Eğitimine İlişkin Belgeler ile krediye başvuru sağlayabilirsiniz.

VakıfBank Eğitim Kredisi 

Aklınıza gelebilecek her eğitim kurumu için kredi çekebileceğiniz vakıfbank ile 40,000 Tl'ye varan kredi çekebilirsiniz. 12 aya varan vade secenekleriyle ilkokuldan üniversiteye herkes krediden faydalanabilmektedir. Faiz oranları değişmekle biraber en yüksek miktar olan 40,000 Tl'ye %1,18 faiz uygulamaktadır. Daha detaylı bilgi için Vakıfbank Şubelerini ziyaret edebilir veya iletişim kanallarından sorularınızı sorabilirsiniz.

Garanti Bankası Eğitim Kredisi 

Eğitim masraflarınız için sizlerin yanında olan bir diğer banka ise Garanti Bankası’dır. Özel okul ve üniversiteler için hazırlanan eğitim kredisi kampanyası ile 48 aya kadar vade imkânı ile 100,000 TL’ye kadar kredi alabilirsiniz. Yapacağınız kredi başvurusunda öğrencinin okul kaydı belgelenmelidir ve başvuruya ek olarak konulmalıdır.

HalkBank Eğitim Kredisi

Bütçenize uygun ödeme seçenekleri ve faiz oranlarıyla eğitim kredisi veren bankamız, çeşitli ödeme seçenekleriyle eğitim kredisi vermektedir. 48 aya varan vade seçenekleriyle kredinizi ister artan veya azalan taksitli, ister serbest ödemeli, ister 3 ayda bir ödemeli ya da dilerseniz ilk taksiti iki ay ertelemeli kullanabilirsiniz.

Diğer Eğitim İhtiyaçları İçin Kredi Veren Bankalar

Bu yazımızda anlatmadığımız kurs, okul, üniversite ve dersane gibi eğitim ihtiyaçlarınız için eğitim kredisi veren bankalar;

Odeabank Eğitim Kredisi,
İngBank Eğitim Kredisi,
ŞekerBank Eğitim Kredisi,
AlBaraka Eğitim Kredisi,
Akbank Eğitim Kredisi

dir. Burada yazılan bilgiler resmi kaynaklardan alınmıştır fakat kesin doğruluk payı yoktur. Bu yüzden eğitim kredisi başvurusu için başvuracağınız bankanın en yakın şubesine giderek yada bankanın iletişim kanallarından bilgi alabilirsiniz.


Kaynakça
Yazımızda ailelere çocukları için kredi veren bankaları ve detaylarını anlattık. Araştırdığımız Eğitim ve Özel Okul Kredisi Veren Bankalar konusunu resmi siteleri ziyaret ederek daha fazla bilgi edinebilirsiniz.



"Eğitim ve Özel Okul Kredisi Veren Bankalar"' yorum yapınız

Yorum Gönder

Bu blogta yorum yapan kullanıcıların yorumlarından sitemiz sorumlu değildir. Lütfen yorumlarda Telefon ve iletişim bilgisi vermeyelim.