SMS Bankacılığı Kredi Başvurusu - Mesajla Kredi Çekmek

00:24

SMS İle Kredi Başvuru Numaraları

SMS Bankacılığı Kredi Başvurusu
    Artık kredi almak çok kolay hale geldi. Bu yüzden bankalar insanlara kredi vermek için birçok kanal sunuyor. Bunlardan biride Cep telefonundan SMS ile kredi başvurusu, bu başvuruda bankaların kısa mesaj adreslerine TC kimlik numarası ve istenen bilgiler girilerek kolayca kredi başvurusu yapılabilir. Kredi başvurduğunuzdan itibaren bankalar tarafından size mesajla ve arayarak size kredi başvuru sonucunuz iletilir.



    Cep telefonundan kısa mesaj göndererek bankaların sms bankacılığı hizmeti ile kredi alabileceğiniz bankalardan bazıları; Vakıfbank, Odeabank, Yapı Kredi, Garanti Bankası, Halkbank, TEB, Akbank, Finansbank ve Denizbank'tır. Cep telefonunuzdan bankaların sms ile kredi numaralarına TC kimlik numaranız, kredi türünüz, aylık belgelenebilir net geliriniz yazıp gönderdiğiniz taktirde kolayca kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Bu hizmetten faydalanmanız için başvuracağınız bankanın müşterisi olmanıza da gerek yok.

Bu bilgiler ile nasıl kredi başvurusu yapabiliyorum?

Bankaya gönderebileceğiniz bilgiler ile banka Kredi Kayıt Bürosu aracılığıyla kredi puanınızı ve kredi alabileceğinizi kolayca değerlendiriyor ve size kısa süre içerisinde size ulaşabiliyor. Bu işlem bankalar arasında farklılık gösterse de 5 dakika da bitebiliyor.

Sms ile Kredi Başvurum Onaylandı Ne yapmalıyım?

Sms ile yapacağınız kredi başvurunuz onaylandığı taktirde kimlik belgenizi alarak bankaya giderek, sms üzerinden kredi başvurusunda belirlenen krediyi teslim alabilirsiniz. Size en yakın bankaya yönlendireceklerdir.


Sms ile Kredi Başvuru Hangi Numaralayla Yapılır?

Deniz bank ile sms bankacılığı ile kredi başvurusu yapmak için KREDİM yazın, TC kimlik numaranızı 3280'e göndererek kredi başvurusu yapabilirsiniz. 5 dakika içerisinde kredi başvuru sonucu cebinize gelecektir. Cebimde Kredi ile 55.000 TL'ye kadar ve 48 aya varan vadelerle kredi alabilirsiniz.


Finansbank Sms ile kredi başvurusu

QNB Finansbank ile sms üzerinden kredi başvurusu yapmak için TC kimlik numaranızı 5030'a ileterek kredi için ön başvuru oluşturabilirsiniz.
https://www.qnbfinansbank.com/krediler/ihtiyac/ihtiyac-kredisi-basvuru-kanallari.aspx

Akbank Sms ile kredi başvurusu

Akbank SMS kredi ile ihtiyaç kredisi almak için Kredi yazarak boşluk bırakın, TC kimlik numaranızı yazın ve 4425'e gönderebilirsiniz. Eğer Vodafone ve TurkTelekom(Avea) hattına sahipseniz SMS'inizi 0532 750 25 25'e göndermeniz gerekmektedir.
https://www.akbank.com/kredi-basvuru

TEB SMS ile kredi başvurusu

TEB SMS ile pratik olarak kredi başvuıru yapmak için TC kimlik numaranızı 4466'ya gönderebilirsiniz.
https://www.teb.com.tr/sizin-icin/pratik-kredi/

Garanti Bankası SMS ile kredi başvurusu

Garanti Bankası SMS ile kredi başvurusu için TC kimlik numaranızı 3390'a kısa mesaj göndererek yapabilirsiniz.
https://www.garanti.com.tr/bireysel_ihtiyac_kredisi#calcContent=UID395803d

Odeabank SMS ile kredi başvurusu

Odeabank üzerinden SMS ile kredi başvurusu yapmak için KREDIM yazıp boşluk bırakarak, T.C. Kimlik numaranızı 8444'e kısa mesaj olarak göndermeniz yeterlidir.
https://www.odeabank.com.tr/tr-tr/direkt-bankacilik/sms-bankaciligi/sayfalar/sms-bankaciligi.aspx

"SMS Bankacılığı Kredi Başvurusu - Mesajla Kredi Çekmek"' yorum yapınız

Yorum Gönder

Bu blogta yorum yapan kullanıcıların yorumlarından sitemiz sorumlu değildir. Lütfen yorumlarda Telefon ve iletişim bilgisi vermeyelim.