İş Bankası İhtiyaç Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

07:08

Türkiye İş Bankası ihtiyaç kredisi başvurusu


İhtiyaç kredisi bankaların ihtiyaç amacıyla kişilere ve kurumlara verdiği özel bir kredi türüdür. İhtiyaç Kredisi, bireysel kredi kullandırımı kapsamında, küçük gereksinimler, eşya alımı, evlilik ve tatil gibi ihtiyaçlar söz konusu olduğunda bankalar tarafından verile bilebilmektedir. Türkiye ihtiyaç kredisi başvurusu yaparken ve yapacaksanız bu yazımızı okuyarak kredi ile ilgili bilgileri öğrenerek kredi çekebilirsinizdir.

İş Bankası İhtiyaç Kredisi Başvuru Yolları

İstediğiniz ihtiyaç ne olursa olsun gerekli koşulları sağladığınız taktirde iş bankası tarafından kredi çekebilirsiniz. Türkiye İş Bankasından kredi çekmek için birçok alternatif bulunmaktadır. İş bankası şubelerinden, internet şubesinden, İşCepten, telefonla ve 4402’ye sms göndererek kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

İş Bankası şubesinden kredi başvurusu;

Kredi alabilmek için İş Bankası şubelerine giderek aşağıdaki yazdığımız şartlar ve gerekli evrakları sağlarsanız kredi çekebilirsiniz.

İş Bankası 4402 sms ile kredi başvurusu;

-Cep telefonunuzun sms kısmına NAKİT, TC KİMLİK NO, KREDİ TUTARI, AYLIK GELİRİNİZİ (NAKİT 123456789 10000 1600) aralarında bir boşluk bırakarak yazıp 4402’ye SMS göndererek kredi başvurusundan bulunabilirsiniz.

İş Bankası internet sitesinden kredi başvurusu;

İş bankası internet sitesine (https://www.isbank.com.tr)  girerek ihtiyaç kredisi menüsüne girin ve Hemen Başvur’a tıklayarak gerekli bilgileri doldurduktan sonra başvuru yapabilirsiniz.

İş Bankası internet şubesinden kredi başvurusu;

Eğer İş Bankası kullanıcıysanız bireysel internet şubesine girdikten sonra Kredilerim veya Başvuru-Ürünler menülerinden Anında Kredi seçeneğine basarak kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

İş Bankası İşCep ile kredi başvurusu;

İş Bankası İşCep uygulamasına girdikten sonra Krediler veya Başvurular menülerinden Anında Kredi adlı menüyü seçerek kredi başvurusunu yapabilirsiniz.

İş Bankası bankamatiklerinden kredi başvurusu;

İş bankası bankamatiğine girerek kartınızı takınız. Sonra Kartlı İşlem menüsünden Daha Fazlası > Başvurular > Kredi veya Kartsız İşlem menüsünden Başvurular > Kredi adımlarını sırasıyla takip ederek kredi başvurusunda bulabilirsiniz.

İş Bankası telefon ile kredi başvurusu;

Telefon ile kredi başvuru için İş Bankası’nın 0 850 724 0 724 telefon şubemizi arayarak müşteri temsilcisiyle kredi yapabilirsiniz.

Bu yolları deneyerek kolayca İş Bankasından kredi başvurusu yapabilirsiniz. Kredi başvurunuzu hangi kanaldan yaparsanız yapın, kredi başvurunuzun cevabı hemen cep telefonunuza sms olarak gelir.

Kredim ne zaman onaylanır?

İş Bankası şubelerinden yaptığınız kredi başvurunuz olumlu sonuçlanması durumunda İşCep’ten Krediler>Kredim Hazır menüsü aracılığıyla İş Bankası tarafından sunulan sözleşmenizi onaylayıp kredinizi şubeye gitmeden, onayladığınız anda hesabınıza aktarabilirsiniz.

İhtiyaç kredi başvurusu için gerekli belgeler

Kredi başvurusu yapacak kisi ve kefiller aşağıdaki temel belgelerle beraber kredi çekebilir. Yazımızda gereken bütün evrakları ve gerekli şartları yazdık.


İhtiyaç Kredisi Başvurusu İçin Gerekli Evraklar ve Şartlar

  • Başvuru Formu
  • Nüfus cüzdanı veya sürücü belgenizin aslı ve fotokopisi
  • Gelir durumunuzu gösterir belge

İş Bankası ihtiyaç kredisi kullanma şartları

  • Kredi başvurusunda bulunabilmek için 18 yaşını doldurmuş olmanız gerekmektedir.
  • Alınan kredinizim ödemelerinin genel olarak zamanında eksiksiz olarak ödenmesi
  • Bankaya ibraz ettiğiniz gelirinizi resmi olarak belgeleyebilmesi
  • Eğer kredi çekmek için ipotek verecekseniz eşinizin rızasını bankaya yazılı olarak vermeniz gerekmektedir.

Kaç vade ile çekebilirim?

İş bankasından aldığınız ihtiyaç kredileri en fazla 48 ay vade ile kullanılabilmektedir.

' yorum yapınız 1 Cevap "İş Bankası İhtiyaç Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?"

Adsız dedi ki...

Kredit almak iştiyorum 3000

Yorum Gönder

Bu blogta yorum yapan kullanıcıların yorumlarından sitemiz sorumlu değildir. Lütfen yorumlarda Telefon ve iletişim bilgisi vermeyelim.