PTT Kredisi İçin Anlaşmalı Bankalar Hakkında Bilgi

Paraya ihtiyacı olup ama yeterli nakit parası bulunmayan vatandaşlar kredi çekmek için güvenli banka ararlar. PTT sürekliliği olduğu için ve devlet kurumu olduğu için vatandaşlar tarafından kredi çekmek için tercih edilir. PTT'den kredi başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar için bankalar ile anlaşmaları bulunmaktadır.


PTT Kredisi İçin Anlaşmaları Olan Bankalar Hangileridir?


Her zaman kredi ihtiyaçlarını karşılamak için vatandaşların yanında olan PTT kurumundan 20.000 TL’den 50.000 TL’ye kadar kredi çekilebilmektedir. PTT'nin anlaşmalı olduğu bankalardan biraz bahsedelim.
  • Denizbank
  • Aktifbank
  • ING Bank
  • Vakıf Bankası
  • TEB
  • ODEA Bank
Yukarıda saymış olduğum bankalardan düşük faizli uygun krediler çekilebilmektedir.

PTT Kredisi Almak İçin Gereken Şartlar Nelerdir?


PTT'den kredi alabilmek için bazı kriterler aranmaktadır. Bu şartlardan biraz bahsetmemiz gerekirse;
  • 18 yaşını doldurmuş olmak gerekiyor.
  • Düzenli bir geliri sahip olmak gerekiyor.
  • Düzenli bir gelirinin olduğunun belgeli olarak beyan etmek gerekiyor.
  • Aylık gelire sahip olan kişinin kredi taksitinin yarısını karşılayabilme şartı olması gerekiyor.
Yukarıda saymış olduğum şartlara haiz olan kişiler PTT'den kredi başvurusu yapabilmektedirler.
PTT'nin Emeklilere Kredi Verme Şartları
PTT faiz oranlarını 2019 yılı itibari ile güncelledi ve emekli olan kişilere kredi alabilmeleri için kolaylıklar sağladı. Emekli olan kişiler düşük faiz oranları ile Aktifbank'ın aracı olması ile N Kolay Emekli Kredisi ismi ile kredi alabilmektedirler.

' yorum yapınız 1 Cevap "PTT Kredisi İçin Anlaşmalı Bankalar Hakkında Bilgi"

Aydin Ertan dedi ki...

Merhaba .. Benim adım Aydın Ertan ve Türkiye'nin vatandaşı, "Kredi Finansmanı Evi" adında bir kredi şirketine teşekkür etmek istiyorum. Banka tarafından kredi almaktan birkaç kez reddedildikten sonra reklamlarını aldım çevrimiçi denemeye karar verdim, çünkü bana yardım edecek kimsem yok ve neyse ki, bazı kağıt işleri imzaladıktan ve gerekli prosedürleri tamamladıktan sonra kolayca kredi aldım ve tanıklığımı çevrimiçi olarak paylaşmaya karar verdim. Benim gibi aynı durum, her tünelin sonunda ışık olması ve sorunlarının çözümünü bulmaktan vazgeçmemesi umuduyla olabilir. Ayrıca, finansal desteğe ihtiyacınız varsa onlarla iletişime geçebilir ve ayrıca bilgilerini çevrimiçi ortamda nasıl edindiğinizi anlatabilirsiniz.

E-posta adresi: creditfinancierhome@gmail.com

Yorum Gönder

Bu blogta yorum yapan kullanıcıların yorumlarından sitemiz sorumlu değildir. Lütfen yorumlarda Telefon ve iletişim bilgisi vermeyelim.