Evde Ek Gelir Elde Etmek İçin Yapılabilecek Montajlama İşleri


Günümüzün mevcut ekonomik koşulları insanları ek gelir elde edebilecekleri işlere yönlendirmektedir. İnsanlar gün boyunca zaten işte oldukları için genelde daha çok evden yapabilecekleri ek bir geliri tercih etmektedirler. Günümüzde aldıkları maaşla geçinemeyen insanların sayısı günden güne artmaktadır. Gıda fiyatlarındaki yükselmeler, Faturalardaki yükselmeler, kira ve diğer temel ihtiyaç ürünlerine devamlı yapılan zamlarla insanlar maddi açıdan zorluk çekmeye başlamaktadırlar. Bugün özellikle internetin etkisi nedeniyle evden iş arayanların sayısı daha da artmış durumdadır.

evde yapılabilecek montajlama işleri

Evden Yapılacak İşler Nasıl Tercih Ediliyor?


Genelde internetten sağlanan gelirlerin büyük çoğunluğu insanları aldıkları maaş kadar bir getiri sağlamıyor. Ancak insanlar hiç yoktan iyidir mantığı ile en çok gelir getirecek işleri araştırıp seçiyorlar. Bazı insanlar evden yapabilecekleri paketleme, montajlama veya birleştirme benzeri işleri seçerken bazıları da daha çok bilgisayar üzerinden yapabilecekleri makale yazma, anket doldurma, sosyal medyada işletme hesabı kurmak gibi işleri tercih etmektedir. Burada insanların en çok dikkat ettiği nokta geliri en yüksek olan işi seçmektir.

Ek İş Çeşitleri Nelerdir?


Ek işleri daha çok somut işler ve soyut işler olmak üzere ikiye ayırabiliriz. Soyut dediğimiz işler daha çok bilgisayar üzerinden yapılabilen grafik tasarımı, muhasebe, editörlük, anketörlük, makale yazıcılığı gibi işler iken, soyut dediğimiz işler daha çok paketleme, montajlama veya ambalajlama tarzı el gücüne dayalı işler olmaktadır.
Bunlardan bazıları;
1-      Evde oyuncak montajlama işi,
2-      Evde mandal montajlama işi,
3-      Evde kalem montajlama işi,
4-      Bilgisayardan makale yazma işi,
5-      Bilgisayardan anket doldurma işi,
6-      Evde priz montajlama işi,
7-      Evde nikah şekeri paketleme işi,
8-      Evde pergel montajlama işi,
9-      Evde organik reçel yapma işi,
1.      Evde askı montajlama işi,
2.      Evde kına paketleme işi,
3.      Evde makyaj seti montajlama işi gibi.

İnternet ortamında yapabileceğiniz işler daha fazladır. Ancak buna karşılık evden yapılan somut işlere de talep oldukça yüksektir. Yapacağınız ek işi seçerken dikkat etmeniz gereken hangi işe daha yatkın ve becerikli olduğunuzdur. Çünkü böyle işlerde el hızı size daha çok kazanç sağlayacaktır.

Evde Yapılacak Ek İş İlanları Nasıl Bulunur?


Bu işler 2 yolla bulunabilir. Bunlardan birincisi etrafınızda ek gelir elde ettiren bir işle uğraşan tanıdığınız varsa ondan akıl alabilirsiniz. İkincisi ise bilgisayar veya telefondan bu konu hakkında araştırma yapabilirsiniz. İnternet burada daha kapsamlı araştırma yapabileceğiniz bir imkan sunmaktadır.

Ancak internetten araştırma yaparken de dikkatli olunmalıdır. Bazı internet siteleri insanların ek gelir ihtiyaçlarını kullanarak şişirme rakamlar kullanarak sizi kandırabilirler. Aylık neredeyse 5 bin ile 10 bin lira arasında ücret kazanacağınızı size söylerler. Bunlar doğru değildir. Ek iş yaparak kazanabileceğiniz maksimum miktar 2 bin ile 3 bin lira arasındadır.

Lakin bu bahsettiğimiz miktarlar bireysel çalışmalar sonucunda kazanabileceğiniz miktarlardır. Eğer ekip kurarak bir işe başlarsanız kazanacağınız miktarlar elbette yükselecektir. Ek iş vermek isteyen kurumlar interneti bir aracı olarak kullanarak size ulaşırlar. Belli şartları karşıladığınız takdirde size geri dönüşte bulunarak iş teklif ederler.

Burada dikkat etmeniz gereken nokta telefon ve mail adresiniz dışında ekstra daha detaylı bilgiler isteyen siteler olacaktır. Bu siteler daha çok dolandırma amaçlı kurulmuş olan, kişisel bilgilerinizi elde etmeye çalışan tehlikeli sitelerdir. Telefon ve mail adresi tercihi sunan sitelerde ise tercihen mail adresinizi vermeniz güvenliğiniz açısından daha doğru olacaktır.

Ek İş Yaparak Para Kazanmak Mümkün müdür?


Ek iş yapmak size ayrı bir kazanç kapısı açacaktır. Ancak sadece ek iş yaparak bir ev geçindirecek duruma gelmeniz oldukça zordur. Hiç bir işin kolay olamadığı gibi yapacağınız işlerde çok kolay olmayacaktır. Öncelikle belirgin bir kazanç elde etmek istiyorsanız normal bir iş gibi kendinize çalışma saati ayarlamalısınız. Günlük 3-4 saat çalışarak aylık 300-400 TL arasında para kazanmanız mümkündür.

Ancak daha fazla kazanmak istiyorsanız çalışma saatlerinizi iki katına çıkararak kazandığınız parayı da katlaya bilirsiniz. Ek işler genelde normal çalışılan işlerden daha basit aşamalı işlerdir. Burada tek sıkıntı bir eylemin devamlı yapılıyor olmasıdır. Örneğin evde askı montajlama işi yaparken yapacağınız tek iş bir kaç ayrı parçayı bir alet yardımıyla birleştirmek olacaktır.

Bu işlemi ayarladığınız çalışma saati boyunca devamlı olarak yapacak olmanız belli bir yerden sonra sıkılmanıza neden olacaktır. Burada sizin yapabileceğiniz tek şey elde etmek istediğiniz kazanç kadar çalışmak zorunda olmanızdır. Tüm bu koşulları sağladığınız takdirde ek iş yaparak para kazanmanız mümkündür.

Evde Yapılan Ek İşler Nasıl Yapılmalıdır?

Alınan ek işlerde firmaların en çok dikkat ettiği nokta zamanında iş teslimi ve düzenli-disiplinli çalışmadır. Diğer en çok dikkat ettikleri nokta ise işin doğru yapılıp yapılmadığıdır. Hatalı, eksik veya zamanında yapılmayan işler işverenin paranızı kesmesine veya hiç ödeme yapmamasına neden olabilir. Bu nedenle işi alırken en çok yapıla bilinecek işin seçilmesine dikkat etmek oldukça önemlidir.

Evde Oyuncak Montajlama İşi

Genellikle büyük şehirlerde, büyük fabrikaların olduğu firmalar tarafından evde oyuncak montajlama işi sağlanmaktadır. Oyuncak parçalarını üreten fabrika maiyeti daha düşük olduğu için montajlama işleminin evde yapılmasına yönelik isteyenlere iş imkanı sağlamaktadır.
Bu işe daha çok İstanbul, Kocaeli ve Ankara şehirlerinden talepler olmaktadır. Bu işte firmalar oyuncak parçalarını paketleri ile birlikte kapınıza kadar teslim etmektedir. İstenilen süre ve sayıda montajı yapılarak paketlenen oyuncaklar firma yetkilileri tarafından teslim alındıktan sonra ödemeniz yapılır. Bu tür işlerde firma ile iş sözleşmesi yapılması tavsiye edilmektedir.

Evde Kalem Montajlama İşi

Daha çok otomatik mekanizmaya sahip kalemler üzerinden evde kalem montajlama işi yapılmaktadır. Aslında evde montajı yapılan bütün ürünlerde mantık aynıdır. Parça üretimini yapan firma işçi maliyetlerini düşürmek için birleştirme işlemini yapmak üzere çalışmak isteyenlerin evine gönderir. Parçaların istenilen süre ve sayıda doğru şekilde hazırlanıp paketlenmesi sonucu firma sizden gelip hazır ürünlerini almaktadır. Yapmış olduğunuz işte size hazırladığınız ürün sayısı kadar bir ücret vermektedirler.

Firmanın yapmış olduğunuz işten memnun kalır ise size daha sonra da iş vermeye devam etmektedir. Kalem montajı, parçalarının birden fazla olması nedeniyle daha fazla dikkat ve emek gerektirmektedir. Daha çok İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Bursa ve Antalya şehirleri bu işe talep göstermektedir.

Evde Priz Montajlama işi

Priz yapısı gereği birçok irili ufaklı parçaya sahiptir. Bu sebepten dolayı evde priz montajlama işi diğer işlere göre bir nebze de olsa daha az talep görmektedir. Montajı yapılan priz başına ücret 1 TL’dir. Daha çok elektrik firmaları iş yoğunluğu nedeniyle montaj yapmaya zaman bulamamaktadır. Bu nedenle montajlama işlemini isteyenlere evlerinde yapmak üzere vermektedir.

Evde Pergel Montajlama İşi

Daha çok okul ve çeşitli iş yerleri için gerekli olan pergeli evde montajlama imkanı bulunmaktadır. Diğer montaj işlemleri gibi evde pergel montajlama işi yapmak mümkündür. Daha çok İstanbul, Ankara, Gaziantep, Antalya, İzmir ve Muş illerinde bu iş yapılmaktadır. Montaj başına firmanın size sağlayacağı ücret 1.25 TL dir. Çalışma şeklinize ve yoğunluğunuza göre alacağınız ücret değişmektedir. Firma size tüm parçaları ve paketleri teslim etmektedir. İş bitirildikten sonra yine aynı şekilde gelip sizden teslim almaktadırlar.

Evde Askı Montajlama İşi

Genelde evde askı montajlama işi 2 aşamalıdır. Firma size montajı yapılacak askı ile sap kısmını ayrı torbalar halinde teslim etmektedir. Size düşen bu montajlama işini en hızlı ve sağlam şekilde yapmaktır. Bu nedenle biraz el becerisi gerektirmektedir. Askı montajlama işi aylık ortalama olarak 1800 TL kazandıra bilmektedir. Daha parçaya sahip oluşu diğer montajlama işlemlerine göre daha çok tercih edilmesini sağlamaktadır.

Evde Makyaj Fırça Seti Montajlama İşi

Günümüzde kozmetik sektörü tüm dünyada en çok gelişim gösteren sektörlerden biridir. Her ülkede kozmetikle alakalı en az bir işletme bulunmaktadır. Bu durum kozmetik endüstrisinin çok geniş bir üretim ağına sahip olmasına neden olmaktadır. Günümüzde pek çok işte olduğu gibi evde makyaj seti montajlama işi imkanı da bulunmaktadır. Kozmetik firması montaj yapmak isteyen müşterilerine ürünleri ve montaj çizelgesini göndererek işlerini nasıl yapacaklarını gösterir.

Burada ürünlerin hasar görmemesi ve hijyenik ortamın sağlanması çok önemlidir. Genellikle makyaj kutularının, makyaj fırça setlerinin, palet kaplarının montajlarının yapılması istenmektedir. Burada makyaj fırçaları ve sap kısımları ayrı bir şekilde çalışacak olan kişiye teslim edilir. İşi alan insan yönergeyi izleyerek istenilen şekilde fırçaları birleştirme işleminde bulunur. Tamamlanan işleri firma aynı şekilde teslim alarak ödeme işlemini gerçekleştirir.



' yorum yapınız 69 Cevap "Evde Ek Gelir Elde Etmek İçin Yapılabilecek Montajlama İşleri"

Gamzee dedi ki...

Evde iş istiyorum yardımcı olurmusunuz

Unknown dedi ki...

evde yapabilecegim paketleme işi yapmak istiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz

Unknown dedi ki...

8 kisilik ekibiz evde paketleme işi yapmak istiyoruz

Pınar dedi ki...

Evde paketleme işi yapmak istiyrm çok kez yazdım hiç birine dönüş olmadı

Remziye Anaç dedi ki...

Işe Ihtiyacim Var Bebek olduğu için Çalışamıyorum boşa yaziyoruz ilgilenen kimse yok

Unknown dedi ki...

Evde paket işi yapmak istiyorum

Unknown dedi ki...

Lüften yardm edin işe ihtiyacım var kredi borcundan dolayı bu işe ihtycm var esm calımıyr kredyi ödeyemiyrz :(

Adsız dedi ki...

Bende istiyorum

Hatice dedi ki...

Evde paketleme işi istiyorum yardımcı olurmusunuz

Unknown dedi ki...

Bende istyiorum bilgi veremisiniz

Adsız dedi ki...

Evde aşkı montajlama isi

Beyhan güven dedi ki...

Bende evde ek iş yapmak istiyorum

Beyhan güven dedi ki...

Bende evde ek iş yapmak istiyorum

Fatma dedi ki...

Evde paketleme işi istiyorum
Lütfen yardımcı olurmusunuz

Unknown dedi ki...

Gerçekten iş veriyor musunuz

Öznur dedi ki...

İstanbul Arnavutköy de oturuyorum. evde ek iş yapmak istiyorum. Yardımcı olun lütfen.

Gönül dedi ki...

Kocaelide yaşıyorum 5 kişi bu işi yapmayı istiyoruz lütfen geri dönüş yapın

Dlk dedi ki...

Ben Ankara'da oturuyorum evde paketleme işi yapmak istiyorum her türlü paketleme işi yaparım lütfen geri dönüş yapınız

Dlk dedi ki...

Ben Ankara'da oturuyorum evde paketleme işi yapmak istiyorum lütfen geri dönüş yaparsanız sevinirim

nimet dedi ki...

adanada oturuyorum çalışmak istiyorum

Dlk dedi ki...

Ben Ankara'da yaşıyorum ev de mantal montaj i yapmak istiyorum lütfen geri dönüş yaparsanız sevinirim

Adsız dedi ki...

meraba gunde 18 saat calısarak iş yapabılırım bu işi istiyorum yardımcı olabılırmısıız kendıme guvenıyorum siz 1 isteyin ben 2 katı calısırım tesekuler .. emaıl : erkus.yldry@gmail.com

Adsız dedi ki...

meraba gunde 18 saat calısarak iş yapabılırım bu işi istiyorum yardımcı olabılırmısıız kendıme guvenıyorum siz 1 isteyin ben 2 katı calısırım tesekuler .. emaıl : erkus.yldry@gmail.com

Adsız dedi ki...

meraba gunde 18 saat calısarak iş yapabılırım bu işi istiyorum yardımcı olabılırmısıız kendıme guvenıyorum siz 1 isteyin ben 2 katı calısırım tesekuler .. emaıl : erkus.yldry@gmail.com

Gamze dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Gamze dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Gamze dedi ki...

Evde yapabilecegim ek is istiyorum lutfen iletisime gecin

Fatma zehra dedi ki...

Sanliurfadan
Savaş nedeniyle tarsusa tasindik suan calismiyoruz bu jse ihtiyacimiz var yardimci olur musunuz

Dlk dedi ki...

Ben Ankara'da yaşıyorum ev de abaküs paketleme işi yapmak istiyorum lütfen geri dönüş yaparsanız sevinirim

Dlk dedi ki...

Ben Ankara'da Mamak da oturuyorum evde her türlü paketleme işi yaparım lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim işe çok ihtiyacım var

Gamze kilic dedi ki...

Ankarada oturuyorum her türlü paletlemeyi yapabilirim sorunsuz

Unknown dedi ki...

Merhaba iyi günler ben beylikdüzü de oturuyorum eve ek iş istiyorum yardımcı olurmusunuz ihtiyacım var

Unknown dedi ki...

Tokat niksar da oturuyorum ekibim var 20 kisilik her turlu paketleme isine variz

Unknown dedi ki...

Bende paketleme işi istiyorum ihtiyacım var lütfen

Unknown dedi ki...

Bende paketleme işi istiyorum ihtiyacım var lütfen filiz ven

Unknown dedi ki...

Gebze'de oturuyorum evde paketleme işi yapmak istiyorum

Hilal Güler dedi ki...

istanbul esenyurt akçaburgazda oturuyorum eve paketleme işi istiyorum

Zeynep altun dedi ki...

Tekirdağ kapaklida ikamet ediyorum evde paketleme işi istiyorum yardımcı olurmusunuz lütfen

Unknown dedi ki...

Evde iş arıyorum elim yatkin

Unknown dedi ki...

Sivasta otuyorum evde paketleme isi istiyorum

Gülçin dedi ki...

Tekirdağ sarayda oturuyorum evde yapabileceğim paket veya montaj işi arıyorum

Unknown dedi ki...

4 çocugum ici evden ne iş olsa yaparım lütfen bana yardımcı olun adana yüregirde oturuyom.

Unknown dedi ki...

Bilgi almak istiyorum kredi borcuk var lutfen

Unknown dedi ki...

İki üç kişiyiz zamanımız bol evde iş yapmak istiyoruz dönerseniz bize çok memnun oluruz 05076769580

Unknown dedi ki...

Merhaba ben Samandırada oturuyorum işe ihtiyacım var lutfen yardımcı olurmusunuz kermenesin0@gmail.com

Gulnaz dedi ki...

Mrh bende evde paketleme is yapmak istiyorum ihtiyacım var lutfen

Nadiye dedi ki...

Berhaba ANTALYA işe ihtiyacım var bende paketleme işi yapmak istiyorum

Unknown dedi ki...

Ekibimle beraber is istiyorum lutfen donus yapin

Prenses dedi ki...

Her türlü paketleme işi yapabilirim adet miktarı hiç önemli değil yeterki iş verin 05074111845

Musa dedi ki...

Hatay da kalabalık bir ekibim var yardımcı olursanız sevinirim

yaprak dedi ki...

yalan bi site galiba kimse cevap vermiyor iş miş yok boşuna vakit kaybi

Unknown dedi ki...

Evde paketleme işi yapmak istiyorum

Mustafatma dedi ki...

Aydın didimde ikametgah ediyorum evimde ek is yapmak istiyorum

Isa dedi ki...

Evde paketleme işi yapmak istiyorum

ahmet dursun dedi ki...

Kendim bursa İnegöl den makine teknikeri olduğum için el becerim yüksektir.

Türkan dedi ki...

Bu işe çok ihtiyacım var lütfen en kısa zamanda dönüş yaparsanız sevinirim

Türkan dedi ki...

Bu işe çok ihtiyacım var lütfen en kısa zamanda dönüş yaparsanız sevinirim

Sadettin dedi ki...

Yardimci olursaniz sevinirim luleburgaz

Sadettin dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Unknown dedi ki...

Evde sekiz kİsiyiz daha önce birçok paketleme işi yaptık elimiz yatkın çevremizde geniş olduğundan yardimlasarak daha hızlı paketleme yapabiliriz

Nur dedi ki...

Mrb bende evde paket yapabilirim.ayrica ihtiyacım da var

Özlem Bayraktar Arslan dedi ki...

Ankarada oturuyorum 31 yasindayim işsizim ise ihtiyacim var ekibimde var

Unknown dedi ki...

esim is bulamiyor beraber tapmak istiyoruz çok ihtiyacimiz var

Pınar Öney dedi ki...

Didimdeyiz paketleme işi istiyoruz pınar öney merhaba

Eda karaman dedi ki...

Bende evde iş yapa bilirim

Necla dedi ki...

Ankara'da oturuyorum işe ihtiyacım var dönüş yaparsanız sevinirim

Necla dedi ki...

Ankara'da oturuyorum işe ihtiyacım var dönüş yaparsanız sevinirim

Süleyman dedi ki...

Sakarya Hendek Rasimpaşa mah. E5 kenarında oturuyorum evde priz montajı veya oyuncak montajı yapabilirim .

Adsız dedi ki...

Evde ek iş yapmak istiyorum

Yorum Gönder

Bu blogta yorum yapan kullanıcıların yorumlarından sitemiz sorumlu değildir. Lütfen yorumlarda Telefon ve iletişim bilgisi vermeyelim.