Tarla İpotekli Kredi Veren Bankalar ve Faiz Oranları


Bankalar, yüksek limitli kredi başvuruları için ipotekli krediler vermektedir ve bu krediler için özel kampanyalar düzenlemektedirler. Konut, arsa, tarla, taşıt ve depo sahipleri, bu kampanyalardan yararlanabilmektedir. Ancak her banka da bu kredi avantajı bulunmamaktadır.
düşük faizli tarla kredileri

Tarla Tapusu İpotekli, Düşük Faizli Kredi Veren Bankalar Hangileridir?


Birçok banka tarla ipotekli kredi vermektedir. Ancak üç banka, düşük faizli kampanyalar düzenlemektedir. Bu bankalar;
  • Ziraat Bankası
  • Vakıfbank
  • QNB Finansbank’tır.

Ziraat Bankası’nın Tarla İpotekli Kredisi Avantajları


Ziraat Bankası, tarla ipotekli krediler için 60 ay vade seçeneği sunmaktadır. Bazı durumlarda ek teminat isteyebilir. İstenen teminatlar da ipotek olarak gösterilmiş olur. Tarlanın imarlı olması gerekir. Gösterilen tarlanın ekspertiz değerinin yarısı kadar kredi verilir. Kredi çeken kişiye kredi borcu bitene kadar hayat sigortası yapılmaktadır.

Vakıfbank Tarla İpotekli Kredisi Avantajları

Vakıfbank tarla ipotekli krediler için düzenli gelir istemektedir. Kredi borcu ödemesi bitene kadar banka tarafından hayat sigortası yapılmaktadır. 60 ay vade seçeneğinde %1.53 faiz uygulanmaktadır. Kredi başvurusunda 250 TL kredi tahsis ücreti ve 950 TL ekspertiz ücreti istenmektedir. Borç yapılandırma seçeneği de bulunmaktadır.

QNB Finansbank Tarla İpotekli Kredisi Avantajları

QNB Finansbank, tarla ipotekli kredileri ticari krediler alanında değerlendirmektedir. Bu yüzden 120 ay vade imkanı sunmaktadır. 1 milyon TL’ye kadar limit bulunmaktadır. Kişiye özel faiz oranları belirlenmektedir. Kredi, Türk lirası cinsinden verilmektedir. Gösterilen tarlanın ekspertiz değerinin maksimum yarısı kadar kredi vermektedir.

"Tarla İpotekli Kredi Veren Bankalar ve Faiz Oranları"' yorum yapınız

Yorum Gönder

Bu blogta yorum yapan kullanıcıların yorumlarından sitemiz sorumlu değildir. Lütfen yorumlarda Telefon ve iletişim bilgisi vermeyelim.