İş Bankası SMS Bankacılığı

04:43
iş bankası 4402 sms bankacılığı

İş Bankası 4402 SMS Bankacılığı Hizmetleri

SMS bankacılığı dediğimiz konu çok önemli bir konu. Zira İş bankası sms bankacılığı bankaya giderek yapacağınız bütün çalışmaları bir sms ile sizlere sunuyor. Peki, ama nedir bu sms bankacılığı? Hemen anlatalım arkadaşlar. Online olarak ya da şubeye giderek yapacağınız işleri, SMS göndererek yapabiliyorsunuz. Durum tam anlamıyla budur. Banka ile iletişime geçmeniz yerine, sadece bir sms göndererek kredi ya da kredi kartı başvurusu yapabiliyorsunuz mesela. Bankalar en çok bu konularda sms hizmetini kullanıyorlar. Burada amaç, tamamen hızlı bir ilerleme kat etmek için anlık kredi başvurusu yapmanız olacaktır. Sistem otomatik olarak kredi notunuza bakar, kredi notunuz bankanın limitinin üzerinde ise hemen krediniz ön onaydan geçer. Sonrasında banka sizi en yakın şubesine çağırır ve duruma göre gerekli başka evraklar istenir. Sonrasında bu evraklar toplanır ve yine bir onaya girersiniz. Eğer burada düzenli çalıştığınız bir gelir gösteremiyor iseniz, o zaman durum biraz daha farklı olur ve karşınıza birkaç seçenek çıkar. Ya ret yersiniz, ya da  kefil lazım derler ve yeni bir kefil arayışına girersiniz.


SMS ile ihtiyaç kredisi başvurusu

İş bankası İhtiyaç kredisi almak için en yakın İşBankası şubesinden, iş bankasının resmi internet sitesinden (https://www.isbank.com.tr), Android ve İOS İşCep uygulamasından veya  SMS göndererek veya İş bankası bankamatikleri ve iletişim adreslerinden kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

Kredi başvurunuzu:

- isbank.com.tr aracılığıyla İhtiyaç Kredisi Hemen Başvur seçeneği ile,
-İşCep uygulamasından Krediler veya Başvurular menülerinden Anında Kredi* seçeneğiyle,
- İş Bankası bankamatiklerdeki Başvurular > Kredi veya Kartsız İşlem işlemini yaparak,
-0 850 724 0 724 ile İŞ Bankası telefon şubesini arayarak,
kolayca kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

"İş Bankası SMS Bankacılığı"' yorum yapınız

Yorum Gönder

Bu blogta yorum yapan kullanıcıların yorumlarından sitemiz sorumlu değildir. Lütfen yorumlarda Telefon ve iletişim bilgisi vermeyelim.