Kredi Karti Borç Transferi Ziraat

Kredi Kartı Borcu Yapılandırma

kredi kartı borcu kapatmaKredi kartı borcu için kredi çekmek, kredi kartı borcunu ödemekte zorluk yaşayan bireylerin, Ziraat bankası üzerinden yapacağını kredi transfer başvurusu ile birlikte artık 31 Aralık 2018 tarihinden sonraki tüm kredi kartı borçlarını kapsayan yeni bir düzenleme yapılabilmektedir. Yapılan kredi kartı taksitlendirme ve yeniden kredi kartı yapılandırma işlemi, Ziraat bankası tarafından sunulan kredi ile kredi kapatma kredisi olarak sunulacak ve devlet tarafından destekli uygun faiz oranları ile borcunuzu 60 aya varan vadeler ile ödeme imkanına sahip olacaksınız. Ziraat kredi kampanyası devlet tarafından destekli ve uygun faiz oranlarına sahiptir.

Ziraat Bankası kredi kampanyası ile birlikte, kredi kartı borcu yapılandırma yapmak istediğinizde, Ziraat Bankası şubelerine başvuru yapmadan önce bazı evrakları yanınızda bulundurmanız gerekmektedir. Ayrıca başvuru yapmadan önce Ziraat müşteri hizmetleri telefon numarası ile irtibata geçebilir ve aklınıza takılan tüm soruları sorabilirsiniz.
  • Ziraat Bankası kredi kartı borcu taksitlendirme için diğer tüm bankalarda bulunan (yapılandırma yaparak kredi çekmek istediğiniz kredi kartı) ekstrelerinizin 31.12.2018 tarihinden başvuru tarihine kadar bulunan borçlarını kapsayan bir ekstre ve gelir belgeniz ile birlikte başvuru yapmanız gerekmektedir. Eğer birden fazla kredi kartı borcu kapatmak istiyorsanız, tüm borçlarınıza ait ekstreleriniz ile başvuru yapmanız gerekmektedir.
Devlet destekli borç kapatma kredisi olarak, 24 aya kadar %1.10 ve 60 aya kadar %1.20 aylık faiz oranları ile Ziraat Bankası kredi başvurusu yapabilirsiniz. Başvuru kapsamı içinde nakit avans kullanımı, harcamalar ve kredili mevduat hesabı bulunmaktadır. 

"Kredi Karti Borç Transferi Ziraat"' yorum yapınız

Yorum Gönder

Bu blogta yorum yapan kullanıcıların yorumlarından sitemiz sorumlu değildir. Lütfen yorumlarda Telefon ve iletişim bilgisi vermeyelim.