Faturalı Hatlara Nakit Kredi Alınır mı? TurkTelekom, Turkcell, Vodafone Hatlara

09:05

Faturalı Hatlara Nakit Kredi Veren Kuruluşlar

faturalı hatlara kredi
Hat konusunda pek çok kişinin kredi ihtiyacı çıkıyor karşımıza. Genellikle otobüs duraklarında ya da toplumun oldukça kalabalık olarak zaman geçirdiği yerlerde gördüğümüz faturalı hatta kredi hizmetlerini, buradan açıklamak istedik. Bu konu aslında çok karışık gelebilir size. Lakin tam olarak karışık değil çünkü birkaç seçeneği var. Genellikle yapılanlar ya yanlış oluyor, ya da bilinçsiz oluyor o yüzden size bu şekilde bir sunum hazırlama ihtiyacı duyduk. Peki ama nedir bu işlem?


 Bu işlem aslında firmaların ya da küçük esnafların, çeşitli şirket adı altında adınıza satın alınacak bir mobil cihaz üzerinde ilerliyor. Yani bir operatör düşünün. Buranın anlaşmalı elemanları, sizin arzu etmeniz halinde sizinle birlikte bir cihaz alıyor ve hemen o cihazı ikinci el piyasasında en yüksek fiyata satıyorlar. Sonra bu para size nakit ihtiyacı olarak geri dönüyor ve bu sayede ihtiyaçlarınızı çözümlerken, ödemenizi fatura üzerinden yapıyorsunuz. Olay aynen bu şekilde ilerliyor. Yani siz cihazı alıyorsunuz, yetkili arkadaşlar sizden cihazı satın alıyor uygun bir fiyata ve bu sayede size cihazın parasını ödüyorlar nakit olarak. Sonra siz o cihazın taksitini ödüyorsunuz.

 Bu konuda hizmet veren pek çok kuruluş olsa da resmi olarak örnek isim veremiyoruz şu an için. Çünkü sürekli aktif olan kuruluşlar değil bir çoğu. Aktif olanlar ise bir süre hizmet verip kaybolabiliyor. Bu yüzden yapacağınız çalışmaların hepsinde bu dengeleri kullanmanızı öneriyoruz. Yani faturalı hat üzerinden kredi çekme durumu, tam olarak bu şekilde işliyor arkadaşlar. Faturalı hat ile cep telefonu almak, ve bunu satmak kredi sicilinize pek bakılmaksızın hat kullanım sürenize göre belirlenmektedir.

Hatlara kredi çekmek için bireysel olarak bu işi kendiniz bile yapabilirsiniz. Taksitle cep telefonu almak ve bunu anında satarak nakit kredi kullanmış gibi paraya sahip olabilrisiniz. Genelde bu tür işlemleri bankalardan kredi alamıyorum diyenler değerlendirdiği gibi, nakit olarak alacağınız miktar aldığınız cihazın piyasa değerlerine göre değişiklik gösteriyor.

' yorum yapınız 2 Cevap "Faturalı Hatlara Nakit Kredi Alınır mı? TurkTelekom, Turkcell, Vodafone Hatlara"

Yorum Gönder

Bu blogta yorum yapan kullanıcıların yorumlarından sitemiz sorumlu değildir. Lütfen yorumlarda Telefon ve iletişim bilgisi vermeyelim.