Ziraat Bankası Kredi Kartı Başvurusu Nasıl Yapılır?

03:05

Ziraat Bankası kredi kartı Başvurusu 2018?

ziraat bankası kredi kartı başvurusuTürkiye’deki en köklü ve en güçlü bankalarından biri ve aynı zamanda devletin bankası olan Ziraat Bankası, banka müşterilerine sunduğu ziraat kredi kartı ile kredi kartı kullanıcılarının kredi ile yaptıkları alışverişlerde birçok avantaj sağlamaktadır. Kredi ile yaptığınız harcamalarda para puan kazandığınız gibi, ödeyeceğiniz tutarı taksitlendirerek rahatlıkla ödeyebilirsiniz.

Yazının tamamını okuyarak Ziraat kredi kartı avantajları nelerdir?, Başvuru yapmak için hangi yöntemleri kullanabilirsiniz?, Nasıl SMS ile krediye başvurabilirsiniz gibi soruların cevabını bulabilirsiniz.

Ziraat Bankası Kredi Kartı Avantajları

  •  Alışverişlerinizi taksitlendirme yaparak bütçenizi sarsmaması
  •  Kartınızın temassız özelliği ile 50 TL ve altı işlemleri şifresiz ve hızlı yapma özelliği
  •  Sayısı 200.000 aşan üye kuruluşlarının kampanyaları ile daha indirimli ve cazip fiyatlar.
  •  Kredi kartınızın; belirli süre sınırlamaları dâhilinde kopyalama, kaybolma ve çalınmaya karşı teminat altında olması.


Ziraat Bankası Kredi Kartı Başvurusu Nasıl Yapılır
Ziraat Bankası kredi kartı başvurusu yapmak için;
  • Şubeler 
  • İnternet Sitesi 
  • İnternet Şubesi 
  • Ziraat Mobil 
  • Çağrı Merkezi 
  • ATM 
  • SMS gibi kanalları kullanabilirsiniz. Bu başvuru kanallarını kullanarak kredi kartı başvurunuzu hızlı bir şekilde yapabilir. Kısa sürede kredi kartınızı teslim alarak alışveriş yapmaya başlayabilirsiniz.

Telefon ile Ziraat Bankası Kredi Kartı Başvurusu:

Ziraat Bankası kredi kartı başvurularınızı 444 0 000 no’lu Ziraat Bankası müşteri hizmetlerinden yapma imkanına da sahipsiniz. Müşteri temsilcisine kredi kartına başvurmak istediğinizi belirtmeniz ve müşteri temsilcisine istenen bilgileri vermeniz yeterlidir.

Sms İle Ziraat Kredi Kartı Başvurusu

Ziraat kredi kartını almak için SMS yoluyada başvurabilirsiniz. Başvurmak için: KREDIKARTI T.C Kimlik No, Talep Edilen Kart Limiti ve Aylık Net Gelir bilgilerinizi yazarak 4757' ye SMS gönderebilirsiniz. (ÖRN: KREDIKARTI 11111111111 2500 1750) Bilgileri SMS ile gönderdikten sonra size müşteri temsilcisi tarafından bilgi verilecektir.

İnternet ile ziraat kredi kartı başvurusu:

Ziraat Bankası kredi kartı başvurusunu bankanın kendi web sitesindeki kredi kartları bölümünden yapabilirsiniz. Yukarıdaki Bankada bulunan başvuru formundaki bilgileri hatasız şekilde doldurup online olarak gönderebilir, başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Kredi kartı başvurunuz hemen işleme alınmakta ve kısa sürede banka tarafından cevaplanmaktadır. https://www.ziraat.com.tr/tr/Bireysel/Basvurular/Pages/KrediKartBasvuru.aspx Verdiğimiz linke girerek belirtilen bilgileri doldurduktan sonra banka tarafından sizlere dönüş yapılacaktır.

"Ziraat Bankası Kredi Kartı Başvurusu Nasıl Yapılır?"' yorum yapınız

Yorum Gönder

Bu blogta yorum yapan kullanıcıların yorumlarından sitemiz sorumlu değildir. Lütfen yorumlarda Telefon ve iletişim bilgisi vermeyelim.