Evde Tespih Hazırlayarak Ek Gelir Elde Etmek

Ek gelir için iş düşünüyorsanız eğer evde yapabileceğiniz tespih hazırlama işinden yararlanabilirsiniz. Evde geçirilen boş vakitleri değerlendirmek adına bu işi yaparak aile bütçesine katkı sağlanabilir ve ihtiyaçlar karşılanabilir. Elleri el işine yatkın olan kişiler hiçbir eğitim ve bilgi birikimine ihtiyaç duymadan evde teşbih hazırlama işini yapabilirler.


Evde Tespih Hazırlamak


Ev ortamının rahatlığında yapacağınız tespih hazırlama işi gerekli olan ihtiyaçlarınızı karşılayacak cinsten para kazanmanıza yardımcı olacaktır. Çeşitli firmalar evde iş imkânları sunarak kişilerin ek gelir etmesine yardımcı oluyor. Firmaların adreslerine ulaşarak sizlerde bu işlerden faydalanabilirsiniz. Tespih hazırlama işi uzun süreli olarak bu tarz alanda başarılı sonuçlar gördüğünden dolayı, fabrikalar bu işleri artık evlere de vererek kişilerin aile bütçesine katkı sağlamasına yardımcı oluyor.


Tespih Nasıl Hazırlanır?


Firmadan bu iş için onay geldiğinde gerekli olan tüm malzemeler adresinize gönderilecektir. Ardından firma nasıl yapmanız gerektiği hakkında pek çok bilgiler vererek onların istediği standartlarda uygulayarak tespihler hazırlanacak. Bu iş için tabii ki hijyen ve dikkatli çalışma da gerektiriyor. Bu standartlar doğrultusunda yapacağınız tespih işlerinde doğru ve istenen şekilde yaptığınız vakit, firma sizleri tercih listesine ekleyerek gerekli olduğu zaman işlerini sizlerin yapmanızı isteyecektir.

Tespih Hazırlama İşinde Kazanç


Tespih hazırlayarak haftada en az 400 TL civarı kazan elde edebilirsiniz. Sizler için 15 günde bir ya da haftada bir olacak şekilde gönderilecek malzemelerden tespih yaptıktan sonra tüm malzemeler incelenip kaliteli çalışma gösterdiğiniz vakit bu işte devam edebilirsiniz. Yapmış olduğunuz tespih sayısına göre kazancınız farklılık gösterecektir.