Faizsiz Araç Kredisi Veren Bankalar

Faizsiz krediyle araç almak isteyenler sürekli olarak artış göstermeye devam ediyor. Araba sahibi olmak adına tüm gelişmeleri takip edenler, bankaların bu yeni uygulaması karşısında harekete geçmeye başladılar bile. Konu hakkında tüm detay ve bilgiler burada.

Faizsiz araç kredisi sistemi ikinci el araçlar için geçerli bir sistemdir. Bu tarz ayrımları yapmak için öncelikle taşıt kredisinin ne olduğu hakkında fikir sahibi olmamız gerekmektedir. Devamlı olarak kullanılmakta olan kredi türlerinin başında gelen, araba kredisi bazı durumlarda esneklik gösterebilmektedir. Bankalar müşteri potansiyelini sarsmamak adına her zaman için böyle girişimlere hazır durumda olurlar. Ortalama olarak ikinci el bir araba zaten yapılacak olan masraf, bazen arabanın 3’te 1 miktarını bulabilmektedir. Kazanım sağlamak adına geliştirilmek istenilen tüm olanaklar, masrafları kısarak daha fazla kazanç sağlamaya odaklıdır.

Bankalarda bunun bilincinde olduklarından talebi artırmak için, genel anlamda müşterilerin ilgisini çekecek hamleler yaparlar. Bu çalışmaların bugünkü adı sıfır faizli araç kredisi olarak karşımıza çıkmaktadır. Aynı zamanda sadece bankalar değil, otomotiv şirketlerinin yapmakta olduğu kampanyalar da bu konuya dahildir.
faizsiz araç kredisi veren bankalar

Sıfır Faizli Araç Kredisi Almak İçin Neler Yapılması Gerekmektedir?

Araç sahibi olmak milyonlarca kişinin hayalidir. Bir araba alarak aklındaki planları gerçekleştirmek, ticari yatırım için ön ayak olunması gibi durumlar her zaman birçok kişinin aklındadır. Fakat hayat pahalılığı, maddi olanaksızlık gibi durumlar her zaman için engel olmaktadır. Sıfır faizli araç kredisi almak adına gösterilmekte olan ilginin boşa gitmemesi ve daha fazla müşteri portföyü oluşturmak için bankalardan bazıları konu hakkında yardımcı olmaktadır.

Devamlı olarak kullanmakta olduğumuz veya kullanılmakta olan kredi türlerinin başında gelen araç kredisi, tam anlamıyla faizleriyle çok yüksek rakamları bulmaktadır. Bununla birlikte düzenli olarak kullanılması ve geliştirilmesi adına yapılan çalışmalar, hiç faiz almadan işlem yapma sonucunda birleşilmiş gözüküyor. Ancak maksimum 5 yaşında araçlar için geçerli olmaktadır. Her zaman için sağlanan kolaylıkların, arkasında birkaç koşul bulunmaktadır. 3 yaşını aşmış ikinci el araç sahipleri bu konuda oldukça avantajlı duruma geçmektedir.
sıfır faizli araç kredisi

Sıfır Faizli Araç Kredisi Veren Bankalar Hangileridir?
Sıfır faizli araç kredisi veren bankaların birinci sırasında, Kuveyt Türk gelmektedir. Birçok kredi olanağı ve sunmakta oldukları hizmetler karşılığında tercih edilmesinde hiçbir problem yoktur. 48 ay vadeyle kar %1.34 olarak belirlenmektedir. Aynı zamanda motosiklet almak isteyenlere de yardımcı olmaktadır.

İkinci seçenek olarak Albaraka Türk gelmektedir. Tercih edilmesi halinde devamlı olarak gösterilen hedeflerin ne kadar etkili olabildiklerini görmeniz mümkün olacaktır. 48 ay vadeye bölünerek, 5 yaşına kadar tüm araçların alımına olanak tanımaktadır.

QNB Finansbank müşterileri, satın almak istedikleri ikinci el araçlar için yapılan kampanyalardan faydalanabilmektedir. %1.28 kazanç payıyla maksimum 48 ay taksitli ödeme kolaylığı sağlamaktadır.
Vakıf Bank müşterileri için sunmakta olduğu avantajlı paketleri sürdürmeye devam ediyor. Özellikle 5 yaşını geçmemiş araçlar için direk olarak başvuru yapılmasında bir sakınca bulunmamaktadır. 48 ay vadeyle fırsatlar devam etmektedir.

Sıfır Faizli Araç Kredisi Kullanmak İçin Gerekli Evraklar Nelerdir?


Sıfır faizli araç kredisi kullanmak için gerekli olan belgeler oldukça kolay temin edilebilir evraklardır. 18 yaşından büyük olmanız asli şarttır. Kimlik veya sürücü belgenizin fotokopisini bulundurmanız istenecektir. İkamet belgesi direk olarak elektrik, su, doğalgaz vb. faturaların getirilmesi yerine geçecektir.

Ancak ikamet getirmezseniz faturalardan birisini temin etmek mecburiyetindesiniz. Özellikle bu tarz kredi türleri başta olmak üzere, kredi çekmek isteyenlerin temel olarak yanında bulundurulması istenen evraklar bunlardır. Faizsiz araç kredisi sisteminden yararlanmak için temel bilgiler bunlardan ibarettir.

' yorum yapınız 1 Cevap "Faizsiz Araç Kredisi Veren Bankalar"

Unknown dedi ki...

Paketleme işine bende talibim

Yorum Gönder

Bu blogta yorum yapan kullanıcıların yorumlarından sitemiz sorumlu değildir. Lütfen yorumlarda Telefon ve iletişim bilgisi vermeyelim.