Tarla, Bahçe ve Arsa Kredisi Veren Bankalar

02:57
Arsa Kredisi Veren Bankalar

Hangi Bankalar Arsa Kredisi Veriyor?

Arsa ve ya tarla sahibi olmak istiyorsunuz ancak yeterli miktarda paranız yoksa arsa kredisi veren bankalar aracılığı ile arsa, tarla ve ya bahçe sahibi olabilirsiniz. Bankalar tarafından farklı vade seçenekleri ve faiz oranları sayesinde arsa kredisi adı altında bulunan bu krediden yararlanabilirsiniz. Talep etmiş olduğunuz miktara göre en uygun vade seçenekleri ve faiz oranlarını sizin için araştırmasını yaparak banka banka hangi bankalar arsa kredisi veriyor adı altında bir başlık altında toplayarak sizlerle buluşturmak istedik.


Ziraat Bankası Arsa Kredisi 

Adından da anlaşılabildiği gibi Ziraat Bankası arsa kredisi veren bankalar ve en çok talep edilen bankalar arasında açık ara lider konumundadır. 36 aya kadar vade seçenekleri ile geniş bir takvime bölen Ziraat Bankası müşterileri için arsa kredisi konusunda en çok imkân sağlayan banka statüsündedir. Ziraat Bankası, satın alacağınız arsanın değerini eksper aracılığı ile ölçer ve maksimum yarısı kadar kredi almanıza olanak sağlar. Ayrıca banka tarafından sunulan bir diğer hususta şudur ki belediye sınırları içerisinde bulunması ve imarlı olması da dikkat etmeniz konular arasındadır.

Şekerbank Arsa Kredisi 

Hangi bankalar arsa kredisi veriyor sorusu için araştırma yaptığımız bu yazımız için bir diğer sıralama da Şekerbank’ı da ekleyebiliriz. Şekerbank arsa kredisi düşünüldüğü takdirde en uzun vade seçeneklerini sunan bankadır. Banka en uzun vadeyi sağlayabildiği gibi kendi alanın bir tek olmayı da başarmıştır. 120 aya kadar süren ödeme planları ile en uzun vade imkânı sağlaması çok ayırt edici bir özelliğidir. Arsa değerinin %45’i oranında kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

İş Bankası Arsa Kredisi 

Arsa kredisi veren bankalar sıralamamızda tabi ki de İş Bankası da yerini almaktadır. İş Bankası arsa kredisi verirken acil satış değeri olarak ölçülen fiyatın %50 şeklinde krediyi sizlere verebilmektedir. Bankanın arsa kredisinde uyguladığı faiz oranları oldukça farklı olabiliyor. Bunun sebebi ise tüketicilerine özel faiz oranları sunmasından dolayı değişken faiz oranları ve vade seçeneklerine sahip olan İş Bankası ile sizin birebir görüşmenizde fayda var.

Diğer arsa, bahçe ve tarla kredisi veren bankalar ise genel olarak exper kullanarak arsanıza göre kredi vermektedir. Diğer arsa kredisi veren bankalar ise şöyle;

Türkiye Finans Arsa Kredisi,
TEB Arsa Kredisi,
Albaraka Arsa Kredisi,
Vakıfbank Arsa Kredisi

bu bankalara müracaat ederek kredi çekebilir arsa, tarla v bahçe sahibi olabilirsiniz. Krediler hakkında daha fazla bilgi için başvuracağınız bankanın en yakın şubesine gidip sorabillirsiniz.

"Tarla, Bahçe ve Arsa Kredisi Veren Bankalar"' yorum yapınız

Yorum Gönder

Bu blogta yorum yapan kullanıcıların yorumlarından sitemiz sorumlu değildir. Lütfen yorumlarda Telefon ve iletişim bilgisi vermeyelim.