Kredi Kartını Nasıl Kapatabilirim yada İptal Edebilirim

12:17

Kredi Kartını Nasıl İptal Edebilirim 2018?

Kredi Kartını Nasıl KapatabilirimTüketiciler bankalar tarafından alınan hizmetler sayesinde bazı dönemlerde ayakta durmayı başarabiliyorlar. Ancak kimi dönem bankalar tüketicilere kendi isteklerinin dışında da kredi kartları gönderdikleri için tüketiciler bu kredi kartlarını kapatmak için ve ya çok fazla kredi kartları olmasından dolayı borçlarını azaltmak adına yapılıyor. Bunun dışında kredi kartınız çalındıysa, kaybolduysa ve ya bu gibi kötü niyetli olduğunu düşündüğünüz kullanım yapılmaması sebebiyle iptal etmeniz gerekebilir.

Kredi Kartı Nasıl İptal Ettirilir 2018? 

Kredi kartınızı çalınma ve ya kaybolmaya karşı iptal ettirmek için en kolay izlenmesi gereken yollardan biri kredi kartınızın bankasının müşteri hizmetlerini arayarak ilk çıkan tercih butonuna basmanızla gerçekleşebilir. Bu durumlar normalin dışında gerçekleştiği için zamanınızın çok önemli olduğunu bilen bankalar müşterilerini çok fazla bekletmeden direkt olarak müşteri temsilcisine bağlarlar. Bu hizmet sayesinde bankanız aracılığı ile kredi kartınızı saniyeler içerisinde kapattırabilirsiniz.
Bir diğer kolay yol olarak adlandırılan kredi kartı iptal ettirme yöntemi de internet şubeleridir. Kredi kartınızın bankasına ait internet şubesi ve ya mobil uygulaması aracılığı ile yapabilirsiniz. Eğer ki mobil şube ve internet şubesini kullanmıyorsanız bu işlem için mutlaka kullanmanız gerekmektedir. Tercih edeceğiniz şubeye giriş yaptıktan sonra kredi kartları bölümüne girmelisiniz. Kredi kartı bölümüne girdikten sonra kart iptali seçeneği aracılığı ile kredi kartınızı iptal ettirebilirsiniz.

Kredi Kartı Nasıl Kapatılır 2018? 

Kredi kartınızı çaldırmadıysanız ve ya kaybolmadıysa iptal yerine kapattırmak istiyorsanız izlemeniz gereken yollar bellidir. Kartınızı hiç kullanmamak için kapatmak istiyorsanız, karşınıza sonraki yıllarda kart kullanma ücreti masrafının çıkmaması için kesinlikle bankanızla irtibata geçmeniz gerekmektedir. Bankanızla irtibata geçtikten sonra dilekçeyle başvuruda bulunmanız sizin için daha sağlıklı olacaktır.
Fakat bazı bankalar da kredi kartınızı kapatmayı sadece dilekçe yoluyla değil telefon bankacılığı sayesinde de işlemi rahatlıkla gerçekleştirebilmektedir. Telefon aracılığı ile bankanıza ulaştıktan sonra kredi kartınızı kapatmak istiyorsanız üzerine ait herhangi bir borcunuzun olmaması gerekiyor. Tüm borçların ödenmiş olduğundan emin olduktan sonra telefon aracılığı ile kredi kartınızın kapatma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

"Kredi Kartını Nasıl Kapatabilirim yada İptal Edebilirim"' yorum yapınız

Yorum Gönder

Bu blogta yorum yapan kullanıcıların yorumlarından sitemiz sorumlu değildir. Lütfen yorumlarda Telefon ve iletişim bilgisi vermeyelim.