Kredi Kartı İle Telefon Faturası Ödeme Nasıl Yapılır?

06:07
Kredi Kartı ile Fatura Ödeme

İnternet'ten Kart ile Fatura Ödeme

Günümüzün internet çağı olmasıyla beraber artık fatura ödemeleri de online olarak yatırılmaktadır. Telefon şirketleri de ödemelerini online olarak kredi kartı ile yatırma imkanı sağlıyor. Bizlerde telefon faturasını kredi kartıyla yatırmak isteyenler için nasıl yatıracağınızı araştırdık, fatura ödemelerinin artı ve eksi yönlerini yazacağız. Fatura ödemelerinde kullanılan yöntemlerin başında kredi kartı gelmektedir. Kredi kartı sayesinde kolayca fatura ödemelerinizi gerçekleştirebileceksiniz. Her seferinde kredi kartı bilgilerinizi girmek istemiyorsanız anlaşmalı bankalara otomatik fatura ödeme talimatı vererek aylık olarak seçtiğiniz hesap ya da kredi kartı ile ödemeyi gerçekleştirebilirsiniz. Otomatik ödeme yapılan faturaya ait limit hesabınızda bulunduğu taktirde, hesabınızdan fatura ücreti çekilerek kartın ekstresi kesilir. Kartla fatura ödeme yapan müşterilere aylık ödeme tarihinde hafif bir esnetme olabilmekle beraber, otomatik ödemeye katılan kullanıcılara kampanyalar sayesinde ilave bonus, para puan ve chip para gibi hediyeler verilmektedir. Kredi kartıyla online olarak fatura ödemesi yaparken karşılaşacak problemlerden biride ödendiği zanneden faturanın ödenmemesidir. Bu yüzden aylık olarak kart ekstrelerinizi takip etmenizi öneriyoruz. Bazı kurumlar bu durumdan dolayı kaynaklanan cezaları ve sorunları kendi aralarındaki anlaşmaya istinaden almayabiliyor. Her fatura şirketi kredi kartıyla ödemeyi kabul etmeyebilir bu durumda alternatif ödeme noktalarından ATM’lerden, PTT ve bazı bankaların gişe kanalları aracılığıyla fatura ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz.

Kart ile Turkcell Telefon Faturası Ödeme

Kredi kartı ile Turkcell telefon faturanızı ödemek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz;
◆ Öncelikle Turkcell.com.tr ana sayfasına girerek kendi hesabınıza giriş yapınız.
◆ Hesabınıza giriş yaptıktan sonra hesabım yazısının üzerine gelerek faturalarım bölümünde fatura ödeme bölümüne tıklayınız.
◆Gelen sayfadan hat ve veya hatlarına ait ödenmemiş faturanıza tıklayınız.
◆ Kredi kartı bilgilerinizi girerek online fatura ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz.

Kart ile TürkTelekom (Avea) Telefon Faturası Ödeme

Kredi kartı ile TürkTelekom (Avea) telefon faturanızı ödemek için aşağıdaki adımları uygulayınız;
◆ İlk olarak Avea.com.tr sitesine girilerek online işlemler menüsü seçiniz.
◆ Menüye bastıktan sonra açılan sayfada Fatura işlemleri / Kredi Kartıyla Fatura Ödeme menüsüne tıklayarak kredi bilgilerinizi girerek faturalarınızı kolayca ödeyebilirsiniz.
Ayrıca avea mobil telefon faturasını ödemek için 9333 arayabilir ve kredi kartıyla ödeme yapabilirsiniz.

Kart ile Vodafone Telefon Faturası Ödeme

Kredi kartı ile Vodafone telefon faturanızı ödemek için altta listelenenleri uygulayınız;
◆ Öncelikle Vodafone.com.tr’ye girerek sağ üstte bulunan online self servis butonuna tıklayarak giriş yapınız.
◆ Menüde yer alan fatura ödeme linkine tıklayarak kredi bilgilerinizi girdikten sonra ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz.
Vodafone fatura ödemek istiyorsanız uygulayabileceğiniz başka bir yöntem ise 7002 arayarak ödemektir. Aynı günde kredi kartıyla en fazla 4 fatura ödeyebilirsiniz.


' yorum yapınız 2 Cevap "Kredi Kartı İle Telefon Faturası Ödeme Nasıl Yapılır?"

Admin dedi ki...

Başarılı makale

Banka Bilgi dedi ki...

Yorumunuz için teşekkürler.

Yorum Gönder

Bu blogta yorum yapan kullanıcıların yorumlarından sitemiz sorumlu değildir. Lütfen yorumlarda Telefon ve iletişim bilgisi vermeyelim.