Kredi Çekemiyorum Nasıl Çekebilirim?

06:00
Bankadan Kredi Çekemiyorum Nasıl Çekebilirim


Bankalarda Kredi Nasıl Çekebilirim?

Kredi sicili bozuk olan sayısı günden güne artış göstermektedir. Bunun en büyük sebebi bilinçsiz tüketim ve bankaların acımasız politikalarıdır. Ancak okurlarımızın sıkça bizlere sormuş olduğu bir soru olan kredi çekemiyorum nasıl çekebilirim sorusuna bu yazımızda yanıt bulacağız.
Bu sorunun birçok nedeni olabilir öncelik olarak sırayla gitmemiz gerekirse kredi çekememenizin sebebi eğer kredi sicilinizin bozuk olması ya da halk arasında tabir edilen bankalar tarafından kara listeye alınmış olmanız olabilir. Bunun nedeniyle ise 2016 yılının son çeyreğinde Başbakan Binali Yıldırım tarafından yapılan bir çalışma ile böyle bir sorunu olan tüketiciler için bu sorun ortadan kalkıyor. Bankalara olan borcunuzu eğer ki zamanında ödeyemediyseniz eğer kredi siciliniz bozulmuş olabilirsiniz. Bu sebepten dolayı bankalar sizlere kredi vermezler. Ancak Başbakan Yıldırım sayesinde yapılan bir çalışma sonucunda kredi sicil affı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nden geçerek bankalardan kredi alamayan vatandaşlara çok büyük bir olanak sağlanmıştır. Ancak bu aftan yararlanabilmek için bankaya olan borcunu ya yapılandırması gerekmektedir ya da borcu tamamen ödenip kapanmaktadır. Yapılandırma yapabilmek için bankaya yazılı ya da sesli imzanızdan yararlanarak taahhüt vermek gerekmektedir. Bu bildiri sonucunda bireysel ve kurumsal müşterilerin kredi sicilleri bozulmuş olur.
Kara listeye dâhil edilen kişiler ve kredi sicili bozuk olan kişiler bankalar tarafından verilen kredi ve kredi kartı gibi ürünleri kullanamamaktadırlar. Kredi sicil affı nedir sorusu burada karşımıza çıkıyor. Kredi sicil affı sayesinde bankalara olan borçlarını ödememiş olan kredi sicili bozuk kişilere yepyeni bir sayfa açılıyor. Bunun sayesinde kredi sicili bozuk olsa da kara listeye girmiş olsa da kredi ve kredi kartı almasına olanak sağlanabiliyor.

Kredi Sicil Affından Kimler Yararlanabilecek?

Kredi çekemiyorum nasıl çekebilirim sorusuna yanıt verdiğimiz bu yazımızın sonucunda kredi sicil affından yararlanabilmeniz için sizlere imkan sağlamaktayız. Peki ya kredi sicil affından kimler yararlanabilecek sorusuna en doğru yanıtı vermek gerekirse herhangi bir sınırlandırma bulundurmuyor. Tüm vatandaşlarımızı kapsayan bu af sayesinde kredi çekebilir bununla beraber nakit ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. 2017 Kredi sicil afffı ile ilgili yazımıza aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

◆ 2017 Kredi Sicil Affı Nedir? Aftan Kimler Yararlanacak

"Kredi Çekemiyorum Nasıl Çekebilirim?"' yorum yapınız

Yorum Gönder

Bu blogta yorum yapan kullanıcıların yorumlarından sitemiz sorumlu değildir. Lütfen yorumlarda Telefon ve iletişim bilgisi vermeyelim.