En Uygun Konut Kredileri

01:14
En Uygun Konut Kredisi Veren Bankalar

En Uygun Konut Kredisi Veren Bankalar

Ev sahibi olmak herkesin yaşam standartlarını yükseltmek adına en büyük hayalidir. Ancak ülke ekonomisinin şu çalkantılı dönemlerinde bu hayal daha da zor hale gelmektedir. Bu sebeptendir ki ev sahibi olmak isteyenlerin bir gözü kendi ceplerinde bir gözü ise bankaların tüketicilerine vermiş oldukları konut kredilerinde fakat en uygun konut kredisini bulmak için doğru bir araştırma yapmak şarttır. Bu yüzden siz okurlarımız için en uygun konut kredileri başlığı altında bankaların konut kredilerinde uyguladıkları faiz oranları, minimum ve maksimum vade miktarları ve toplam ödeyeceğiniz tutarları araştırarak bir başlık altında topladık.

Vakıfbank Sarı Panjur Halden Anlayan Konut Kredisi

En uygun konut kredisi veren banka olarak gösterilen Vakıfbank tüketicilerine %0,80 faiz oranı ile 120 aya kadar vade imkânı sağlıyor. Ayrıca tüketicilerine özel olarak hazırladıkları ödeme planları ile ev sahibi olmak isteyen tüketicilerinden taşınmaz rehin tesis ücreti talep etmiyorlar. Başlangıçta bir defaya mahsus olmak üzere 800 TL ekspertiz ücreti almaktadırlar. Teminat olarak satın aldığınız evin ipoteğini dosyanıza eklemeniz gerekmektedir.

Ziraat Bankası Çalışanın Artısı Konut Kredisi

Bir diğer uygun konut kredisi veren banka olarak devlet bankası olan Ziraat Bankası’nı gösterebiliriz. Çalışanın artısı konut kredisi olarak adlandırdıkları bir kampanya ile ev sahibi olmayı hayal eden tüketicilerine %0,80 faiz oranları ile ev sahibi yapıyorlar. Diğer tüm standart prosedürlerin geçerli olduğunu belirtmemizde fayda var.

İş Bankası Ev Kredisi Kampanyası

İş Bankası konut kredisi almak isteyen tüketiciler için bir kampanyaları var. Ev kredisi kampanyası olarak adlandırdıkları bu kampanya ile tüketicilerine %0,90 faiz oranı ile ev sahibi olmayı vaat ediyorlar. Minimum vade süresini 3 ay olarak belirleyen İş Bankası 120 aya kadar vade imkânı sunarak tüketicilerine kolaylık sağlıyorlar.

Halkbank Hesaplı Evim Kredisi

Devlet bankalarının hepsinde olduğu gibi Halkbank’ta da konut kredilerinin faiz oranları oldukça düşüktür. Faiz oranları yıllık %0,80 olarak belirlenen ayrıca 120 aya kadar maksimum vade süresi ile tüketicilerine rahat ödeme planları sunuyorlar. Uygun faiz oranları sunan konut kredileri ile kredi ödemenizi ister aylık, isterseniz 3 aylık olarak taksitlerinizi ödeyebilirsiniz. Halkbank’ın hesaplı evim kredisi kampanyasından yararlandığınız taktirde ilk kredi taksitinizi 3 ay erteleyebilirsiniz.

Diğer ev kredisi veren bankalar ise;

Finansbank Konut Kredisi,
Denizbank Konut Kredisi,
Garanti Bankası Konut Kredisi,
TEB Konut Kredisidir.

Sizlerde konut kredisi çekmek istediğiniz bankaya başvurarak kendine en uygun ve düşük faizli konut kredisi alarak ev sahibi olabilirsiniz.

"En Uygun Konut Kredileri"' yorum yapınız

Yorum Gönder

Bu blogta yorum yapan kullanıcıların yorumlarından sitemiz sorumlu değildir. Lütfen yorumlarda Telefon ve iletişim bilgisi vermeyelim.