Çiftçilere Tarım Kredisi Veren Bankalar

03:02
Çiftçilere Tarım Kredisi Veren Bankalar

Tarım Kredisi Veren Bankalar 2018

Ülkemizin tarıma elverişli toprakları olması sebebiyle ülkemizde tarıma dayalı ekonomi büyük önem arz etmektedir. Tabi ki tarımla geçimini sağlayan çiftçiler belli hasat dönemlerinde ürünleri satmakta ve belli bir gelir elde etmektedir. Fakat hasat zamanı yaklaştıkça artan gelirler çiftçilerimizi çiftçi kredisi almak zorunda bırakıyor. Bankalardan çiftçi kredisi alan çiftçilerimiz mazot, gübre, tohum, fidan ve çeşitli gereksinimlerini çekilen tarım kredileri ile karşılamaktadır. Devletimiz ve bankalarımız çiftçimizin yanında olmaya çalışıyor çiftçilerin çektikleri tarım ve hayvancılık kredilerinde ödeme zamanlarını hasat zamanı yapması, özel düşük faizli ve uygun vade seçenekleri de bunu gösteriyor.


Çiftçiye Uygun Ödeme Periyotları

Bankalar çiftçilerimizi ödeme konusunda kolaylıklar sağlıyor. Çiftçiler genel olarak gelirinin büyük bir kısmını hasat zamanı elde ettikleri için bankaların çiftçi kredilerinin hasat dönemlerine paralel olarak ödeme periyotları belirlemektedir. Çiftçilerin tarım ve hayvancılık kredileri çekmelerinin sebeplerinden biride ödeme avantajlarıdır.

Peki, Hangi Bankalar Çiftçilerimize Kredi Veriyor

Genel olarak bütün bankalarımız geçimi tarım ve hayvancılıkla sağlayan çiftçilerimize kredi vermektedir. Bankalar uygun ve vade faiz seçenekleri ile çiftçimizin yanında olarak milletin efendisi çiftçilerimizin çeşitli giderlerinin karşılanmasına yardımcı oluyor.

◆ Ziraat Bankası Çiftçi Destek Kredisi

Çiftçilere Tarım Kredisi veren bankaların başında tarım odaklı kurulmuş Ziraat Bankası gelmektedir. Uygun vade ve faiz oranıyla çiftçilerin kredi çekebileceği bankalardandır. Çiftçi Kredisi çekmek isteyen vatandaşlarımız Ziraat Bankası şubelerine giderek ayrıntılı bilgi alabilirler.


◆ TEB Tarım Kredisi

Çiftçilerimize kredi veren bankalardan biride Türk Ekonomi Bankasıdır. TEB tarım kredisine başvurmak için TEB şubesine istenilen evrakları götürmek yeterli oluyor.

◆ Denizbank Tarımsal Yatırım Kredisi

Denizbank uygun faiz ve ödeme seçenekleri ile çiftçilerimize tarım alanında ihtiyaçları sağlamak amacıyla finansman desteği sağlıyor. Denizbank’ın tarımsal yatırım kredisinin kapsadığı kredi türlerinden bazıları arazi alım kredisi, traktör ve ekipman kredisi, hayvancılık kredisi ve sera yapım kredisidir. Detaylı bilgi ve kredilere başvuru için en yakın Denizbank şubesi ziyaret edilebilir.

◆ Yapı Kredi Bankası Tarım Kredisi

YapıKredi Bankasıda 60 aya varan vade seçenekleri ve uygun faiz oranıyla tarım kredisi veren bankalar arasındadır. YapıKredi Bankasının tarımsal anlamda kredi verdiği konulardan bazıları besicilik kredisi, tarımsal üretim kredisi, süt hayvancılığı kredisi ve benzeri tarımsal yatırım ve ihtiyaç kredisi vermektedir. Daha detaylı bilgi için YapıKredi Banjası’nın online sitesine bakabilir veya en yakın Yapı Kredi şubesine gidebilirsiniz.
Sitemizin incelediği bankalar bunlardır. Fakat bunun dışında Finansbank, Garanti ve diğer bankalar tarım ve çiftçilik kredisi vermektedir.


Kaynakça
Yazımızda ciftçilere kredi detaylarını anlatığımız Çiftçilere Tarım Kredisi Veren Bankalar konusunu resmi siteleri ziyaret ederek daha fazla bilgi edinebilirsiniz.


"Çiftçilere Tarım Kredisi Veren Bankalar"' yorum yapınız

Yorum Gönder

Bu blogta yorum yapan kullanıcıların yorumlarından sitemiz sorumlu değildir. Lütfen yorumlarda Telefon ve iletişim bilgisi vermeyelim.