En Uygun Kredi Veren Bankalar

06:18
En Uygun Kredi Veren Bankalar

En Uygun Kredi Veren Bankalar

İhtiyaç sahipleri, kredi talebinde bulunmadan önce banka seçimi sırasında büyük incelemelerde bulunarak banka analizleri ile faiz oranlarını karşılaştırmaktalar ve bu şekilde kendilerine uygun bir şekilde kredi verecek bankalar aramaktadırlar.  Bankalar, kredi çekimlerinde uygulamış oldukları faiz oranlarını haftalık, aylık yada günlük olarak değiştirebilmektedir. İnternet ortamlarında da yaptığınız araştırmalar size sağlıklı bir cevap veremeyecektir. Bu yazımızda sizlere ortalama olarak 10,000 TL ihtiyaç kredisi talebi için bankalar arasında uygulanan faiz oranları hakkında bilgiler vereceğiz. Aşağıdaki incelemeyi okuyarak en uygun kredi veren bankanın hangi banka olduğuna karar verebilirsiniz.

10,000 TL İhtiyaç Kredisi Alımında Hangi Banka Ne Kadar Faiz Uyguluyor?

10,000 TL ihtiyaç kredisi için yaptığımız araştırmalarda en uygun faiz oranını sağlayan banka Finansbank’tır. Yaklaşık olarak %1,18 faiz oranı ile çekilen kredi 10,944,11 TL şeklinde ödenmektedir. Deniz Bank aracılığı ile çekilen kredilerde standart olarak uygulanan %1,24 faiz oranı ile çekilen kredi 10,993,38 TL tutarında ödenmektedir. Listenin üçüncü sırasında ise Ziraat Bankası yer almaktadır. Ziraat Bankası, %1,19 faiz oranı ile çekilen kredi tutarını 11,038,32 TL olarak almaktadır. Tüketicilerden almış olduğu masraf bedeli Ziraat Bankasının sunmuş olduğu düşük faiz oranını ortadan kaldırmaktadır. Vakıf Bank ise %1,25 faiz oranı ve 50 TL masraf bedeli ile çekilen tutarı 11,051,60 TL olarak geri almaktadır. Devlet bankalarında masraf talep edilmesi hem bizleri hemde tüketicileri şaşkına döndürmüş durumda. HSBC, ihtiyaç kredisi talebinde bulunan tüketiciler için sunmuş olduğu %1,19 faiz oranına karşın almış olduğu 110 TL dosya masrafı ile ödemeleri 11,062,32 TL olarak geri talep etmektedir.
Yukarıda bir kısım bankaların sunmuş olduğu faiz oranlarını yazarak geri ödemelerin hangi tutar üzerinde olacağını aşağı yukarı olarak yazdık. Kredi çekmek isteyen kişiler, tercihlerinde dosya masrafı vb. türevleri olmayan bankalar ile gerçekleştirmelerini öneririz. Listeden de gördüğümüz üzere yakın bir zamanda yurt dışı kaynaklara satışı yapılan QNB Finans Bankasının uygun faiz imkanı sunduğunu görüyoruz.
Kredi başvurusu yapmadan önce Kredi Notunuzu sorgulatmanızı öneriyoruz. Kredi notunu nasıl öğreneceğinizi yazımızda anlattık okuyarak kredi notunuzu öğrenebilirsiniz:

Aksi halde bankalardan geri çevrilebilir, uzun bir süre ihtiyacınız olan kredi tutarını elde edemeyebilirsiniz. Kredi notunu yine bankalar aracılığı ile kısa sürede öğrenebilir, kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

' yorum yapınız 1 Cevap "En Uygun Kredi Veren Bankalar"

Credit Financier Home dedi ki...

Merhaba!

Mali desteğe mi ihtiyacınız var? dünyanın her yerinde ihtiyacı olan borçlulara her türlü krediyi veriyoruz.

5.000 - 10.000.000 ABD Doları
* amaç *% 3 faiz oranı
* 1-20 yıl arasında ödeme seçeneği.
* Aylık ve yıllık ödeme planı arasında seçim yapın.
* Kredinin esnekliği.

Yardım için lütfen bizimle iletişime geçin.
E-posta: creditfinancierhome@gmail.com

Yorum Gönder

Bu blogta yorum yapan kullanıcıların yorumlarından sitemiz sorumlu değildir. Lütfen yorumlarda Telefon ve iletişim bilgisi vermeyelim.